Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.11.2012

Terveellisiä välipaloja


Tosi moni sinnittelee koko päivän ilman mitään välipalaa lounaasta päivälliseen. Ja sitten kotona tulee ehkä mätettyä enemmän kuin on tarpeen. Mä tunnustan syöväni erilaisia patukoita lähes päivittäin välipalana. Vaikka siitä oli juuri juttua että aivan sama jos syöt banaanin ja dumle -karkin kuin tuollaisen patukan. Mutta mun mielestä protskupatukka välipalana kuitenkin on kätevä käsilaukussa kun miettii painonhallintaa. Täältä bongasin Nutriletin patukoita tosi hyvään hintaan (1.35 eur). Myös Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy tarjouksesta sporttipuodista erilaisia protskupatukoita. Suosittelenkin tilaamaan niitä jos patukoita menee usein sillä siinä jo säästää sievoisen summan kun tilaat edullisesti kotiin. Siinä säästää jo hyvän summan!


Muuten ihan huippuhyviä laukussa kannettavia välipaloja on myös vaikka jokin hedelmä ja muutama cashew- tai saksanpähkinä. CocoVi'n trail mixistä tykkään myös ja mulperi -marjat on myös ihan lemppareita! Ja viimeviikolla ostin kokeeksi Valion Pro feel protskujuomaaEi huono sekäänJa sitten jos on viitseliäisyyttä niin maitorahka ja marjat (sekoita kotona valmiiksi eväsastiaan) on loisto vaihtoehto!


5 kommenttia:

 1. Vähän ärsyttää toi lehdissä ja muualla terveysartikkeleissa toistuva toteamus siitä että proteiinipatukka on vain karkkia. Ei ole. Se on kuin karkkia jossa on proteiinia yhtä paljon kuin pihvissä. Ehdottomasti parempi valinta kuin tavallinen suklaapatukka mutta ei tietenkään mikään ideaalivalinta "täydellisessä maailmassa".

  VastaaPoista
 2. No totta. Onhan se nyt ihan eri juttu. Ja tuollainen patukka pitää nälänkin loitolla.

  VastaaPoista
 3. Mun välipala töissä on rahka välipalakeksi murustettuna joukkoon, on muuten hyvää!

  VastaaPoista
 4. OI toi kuulostaa hyvälle!

  VastaaPoista
 5. Moi Jutta!

  Oli pakko testaa tota sun välipalaa ja ihan super hyvää!

  VastaaPoista