Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.11.2012

Perjantai-illan plans "Topless and Barefoot"


Oi mikä loistava viikko! Ratsastustunti vielä kruunasi kaiken. Tänään tuntui hyvältä ratastaa kun kroppa oli viime viikosta jo tottunut taas tähän pitkän tauon jälkeen. Kaikki tuntui helpommalta ja oli helpompi pysyä kyydissä ja yrittää tehdäkin siellä jotain.

Olin taas viisottelijoiden tunnilla ja tänään päästiin hyppäämään! Olin niin intonaMä oon viimeksi hypännyt vuonna 1998 joten voitte vaan kuvitella miten siistiä se oli! Kiltti Konrad heppa 6-vuotta meni hienosti kaikkien yli ja selässä oli tyytyväinen tyttöHän on kyllä niin ihana ja kiltti heppa vielä noin nuoreksi! Ja mulla oli hymy korvissa asti koko tunnin ajanJa Essille taas kiitos hyvästä tunnista! Laitoin sykemittarin muuten tunnille ja tässä lukemia (viime kerrallakin oli ja kulutus ja sykkeet oli paljon isommat kun hölköteltiin koko tunti ravia ja laukkaa). Kyllä tää kuntoilusta käy!


Kesto 50 min
Keskisyke 119
Huippusyke 146
Kulutus 190 kcal

Nyt vietän ihanan koti-illanLakkaan kynnet ja katson DallasinJust perfect! Ja meen aikaisin nukkumaan. 


Tää Essien kynsilakka "Topless and Barefoot" on ihanan värinen beige nude kynsilakka jossa on aavistus roosaa. Se on Cosmopolitan Beauty Award voittaja 2012Ihana väri eikö? Ei ole hinnalla pilattu ja täältä voit tilata tuon kynsilakan! Löysin hiljattain Love It verkkokaupan kun siitä tuli puhetta yhden mun asiakkaani kanssa! Heillä on tosi kivoja juttuja ja myös MSChic'n mineeraalimeikkejä (joilla mut on meikattu myös Sports Lady kahvakuula DVD'n kuvauksiin). Toi Love It -logo vielä sopii niin hyvin tän päivän päätteeksi tähän!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti