Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.11.2012

OloasuOstettiin pikkuduudsonille Ski Exposta JumpIn -puku ja tyyppi on pitänyt sitä lähes koko ajan siitä lähtienAsu kieltämättä näyttää ihan supermukavalle ja mun on alkanut itsenikin tehdä mieli sellaista. Tänään katselin Stockalla näitä ja ihan sama asu löytyi netistä paljon edullisemmin! PieceofNorwaylta löysin tällasen valkoisen ja siellä oli muitakin ihania asuja! Ois aika huippu talven laskettelureissuille ja kotiasuksi jos tulee tosi kylmä talvi!

Alekoodilla J11-YZ3-KRN saa 8 euron alennuksen PieceOfNorway-verkkokauppa tilauksen loppusummasta. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Ja pukujen lähtöhinnatkin olivat netissä huomattavasti edullisemmat kuin meillä täällä!

5 kommenttia:

 1. Moi Hanna,

  kävin heti koittaan tota koodia ja se jotenkin vilkuttaa punaista ja loppusummassa ei näy muutosta. Onko tossa joku kikka mitä mä en hokaa?

  VastaaPoista
 2. Moi Katja!

  Mulla tekee ihan samaa nyt jos ei tee tilausta. Kyllä sen ihan oikea pitäisi olla ja tällaisen olen saanut ja sen suoraan kopioinut tuohon tekstiin. Mutta laitoin nyt heille siitä viestiä kysyäkseni asiasta vielä!

  Mä en vielä itselle oo tilannut kun en tiedä minkä värin ottaisin! Ne ihanat valkoiset oli mun koossa loppu.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mää havittelin isännälle tylsää, mutta käytännöllistä mustaa :) Vilukissalle kotoiluun lempeä asuste.

  VastaaPoista
 5. Miehille varmaan musta onkin tosi jees! Mä haluisin valkoisen tai pinkin!

  VastaaPoista