Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.11.2012

Vinkkejä syömiseen lomamatkalla


Mun lomaan on tasan kuukausi aikaa! Kukapa ei rakastaisi kesää tai lomailua lämpimässä? Mutta sitten kun reissataan on vaikea pysyä terveellisessä elämäntyylissäLomat ovat yleisesti ottaen hyväksi terveydelleStressi vähenee ja elämä tasapainottuuMutta sitten se syöminen (lentokoneiden ateriat ja all inclusive safkat)Mun Thaimaan 3 viikon reissu läheneeOnneksi mulla ei ole all inclusive pakettiaMeidän reissusta ei ole edes majoituksia varattu paitsi Bankokista reissun kolme vikaa yötä.

Mitä sitten pitää lomalla muistaa? Anna kropallesi lomaa - älä ruokavaliollesi.

Tässä muutama vinkki auttamaan pysymään raiteilla
  1. Skippaa roskaruokaSen takia että sinulla on loma ei kannata vetää superisoja muffinsseja tai burgereitaSen sijaan valitse tuoreita vihanneksia ja hedelmiä sekä muuta kevyttä kesäherkkua.
  2. Vältä seisoviapöytiä.
  3. Varaa huoneistohotelli ja valmista itse aamiainen ja ehkä eväätkin mukaan?
  4. Ravintolassa tilaa terveellisiä vaihtoehtoja ja jaa jälkkäri ystävän kanssa.
  5. Harrasta hyötyliikuntaa lomalla - kävele bussin tai julkisten sijaan.
  6. Suunnittele joka päivälle aktiviteetteja - Ui, snorklaa, sukella, thainyrkkeile tai tee aamulenkki rannalla kun on vielä viileämpää.
Mulla on aina vaikeuksia syödä reissussa kevyestiLiikuttua kyllä tulee aina mutta se syömispuoli nyt muutenkin on tärkeintä painonpudotuksessa ja painonhallinnassaOmassa reissussa todella odotan niitä tuoreitaihaniahedelmiä ja kasviksiaThaimaassa on superhyvää ruokaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti