Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.1.2011

HappySoul Sports Ladyn testissä

HappySoul in HappyBodyTorstaina aamulla uhmaan pakkasta ja lähden kokeilemaan HappySoulin Pilates tuntia klo 7.15 aamulla. 3 viikkoa sitten avattu paikka löytyy Hakaniemen metroaseman vierestä osoitteesta Porthaninkatu 2.  


Tilat ovat tosi kivat ja henkilökunta myös. Täällä on heti sellainen kotoisa fiilis. Kaikki juttelevat toisilleen ja tunnelma on mukava vaikka kello on vasta 7 aamulla. Saan esittelykierroksen paikassa ennen tunnin alkua. Pukkarit ovat tilavat. Suihkut ovat käytävällä erikseen. 


Lastenhoitohuone löytyy ja se on viihtyisä. Tänne voisin oman jälkikasvun hyvin tuoda. Tämä ei siis ole mikää parkki johon lapset nakataan tunnin ajaksi, vaan viihtyisä leikkipaikka jossa on selkeästi ajateltu lapsia. En ole lastani uskaltanut mihinkään aiemmin vielä jättää, mutta täällä hän varmasti viihtyisi. 
Lastenhoitohuone
Tanssisaleja löytyy lasten sali ja isompi sali. Lukkarissa on paljon myös lapsille tarkoitettuja tunteja sekä äiti/lapsi -tunteja. Ihanan lapsiystävällinen paikka. I like!


Heillä on paljon huippuohjaajia. Itselle tuttuja nimiä on Step Upistakin tuttu ihquihana Pekka Katainen (Sweat & Dance ja Pilates tunteja), Thomas Ingman (Zumba, Core), Fatima Witick (Pilates ja Astangajooga tunteja) ja paljon muita huippunimiä. Pekan sweat & dance tunnit ovat ihan hulvattomia (Step Upissa kävin hänen tunneillaan), sieltä saa hyvän mielen! 


HappySoulista löytyy siis zumba, core, syvävenyttely, body conditioning, tehomuokkaus, vatsa-pakara, body, afro, pilates, astangajooga, army, sweat & dance, body pilates, danceharmony ja niitä lasten tunteja (alk. 3-vuotiaista) sekä äiti/lapsi tunteja. Täällä voi käydä kertamaksulla tai ostaa 10-kortteja tai kk-kortteja. Mitään sitoutumispakkoa ei ole. 


Sitten esittelykierroksen jälkeen sinne pilatekseen. Hämyisessä salissa tuikkivat kynttilät. Tunti on tosi hyvä. Hengitystekniikka selostetaan kunnolla ja ohjaaja korjaa tuntilaisten asentoja. Hiffaan monta juttua kun asentoani korjataan ja olen tyytyväinen. Joskus oikean asennon löytäminen voi olla ihan milleistä kiinni, tarkkaa hommaa. Ja kivaa. Ja kroppa kiittää. Tämä on kunnon pilatestunti eikä mikään vatsalihastennylkytysmaraton, mihin olen joskus myös törmännyt jollain "pilates" -tunneilla. 


Ihana paikka, käykää testaamassa. Tästä on hyvä hypätä aamutunnin jälkeen metroon tai ratikkaan (3B ja 9 tulee oven eteen) ja lähteä töihin. Ja Pilateksen jälkeen on kyllä huippuolo! Tunti oli hyvä ja elävät kynttilät valaisivat salia tunnelmallisesti. Sports Lady warmly recommends! Aion mennä uudestaan!


Happy Soul löytyy myös Facebookista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti