Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.1.2011

Kuntosaliarvostelussa GB GymTässäpä vasta helmi sali. En ymmärrä miksi en ole aiemmin käynyt täällä. GB Gym löytyy Arabian kaupunginosasta, osoitteesta Hämeentie 153.   


GB Gymille pääsee avainkortilla 24h. Heille pääsee myös kertamaksulla ja mitään pakkojäsenyyttä tai pitkiä sopimuksia ei tarvitse tehdä. Ja mikä parasta, voin käydä täällä treenauttamassa myös omia asiakkaita! Tänne kaikki ovat tervetulleita. Sali on tosi viihtyisä ja siisti. Palvelu oli tosi mukavaa ja ystävällistä ja täällä oli tosi kotoisa meininki. Laitteet heillä on Gym80 sarjan ja Matrixin laitteita. Käsipainoja ja kahvakuulia on loistava valikoima ja myös painonnostolava löytyy. Lämmittelylaitteita oli sopivasti. Missään en keksi kyllä moitteen sanaa tässä paikassa. Tänne tulen ihan takuulla treenaamaan toistekin! 
Liinan ja Jarin kanssa sovimme tänne sunnuntaitreenitreffit. Kollegoiden kanssa on hyvä treenailla kimpassa ja vaihtaa ajatuksia ja ideoita. Tänään tehtiin Jarin suunnittelemaa kokovartalo-ohjelmaa ja lopussa innostuimme heittämään vielä kunnon extremerääkkihyppypunnerrustreenit Liinan ja Gymbossin kanssa.
Hyvä sali ja hyvät treenikaverit, hyvä mieli! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti