Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.1.2011

Suutarin lapsella ei ole kenkiä?

Suomalaisia ravitsemussuosituksia luettuani, päätin ottaa myös itseni tarkkailuun. Nyt olen tehnyt ruokapäiväkirja-analysointia sen verran muille, että päätin tehdä saman myös omaksi hyödykseni. Tiedän, että syön terveellisesti, mutta mennäänpä nyt vähän pintaa syvemmälle myös omissa ruokailuissa. Ja kyllä viikonloppuna tuli syötyä vähän karkkia... Naisten sokerinsaanti ylittää suomessa muutenkin reippaasti suositukset. Ja miettikää mitä sokeri tekee hampaille. Lopetin (=rajoitin) karkinsyönnin vuosi sitten, kun minulle tehtiin mittava hammasremontti. Sen verran upposi legoihin säästöjä, että eipä tee karkkia mieli ostaa. 


Omaan tarkkailuun pääsee vielä tarkemmin myös treenipuoli, lähinnä uuden saliohjelman osalta. Harjoitusohjelma viikkotasolla on rakennettu itselle siten, että kehitys olisi tottakai nousujohteista. Ensi viikosta alkaen otan käyttöön myös uuden saliohjelmani, joka tulee olemaan 4 päivälle jaettu. Olen tehnyt 3-jakoisella ohjelmalla viimeiset puoli vuotta, ja nyt muutan sen 4 päivälle. Toki omaa saliohjelmaani olen muuttanut tasaisin välein, jotta edistystä tapahtuisi. Tämä viikko on omassa ohjelmassa palauttava. Kävelylenkkejä, venyttelyä, joogaa ja yksi body pump tunti on tiedossa. Niin, ja maanantain tanssitunnit tottakai. Mutta salilta pidän tämän viikon taukoa.  


Muistakaa osallistua arvontaan (=liittyä blogiin lukijoiksi), vielä 3 päivää aikaa! Ihanaa viikkoa!


Tällä viikolla tulossa vinkkiä fitnessbag -treeniin kotona! 

2 kommenttia:

  1. Ehdottaisin, että tekisit salitestin liikuntakeskus Clubhouseen :). Itseä kiinnostaisi tuo paikka paljon, mutten oikein tiedä onko kuntosali millainen eli sopiiko kovaan, vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun. Toivottavasti ehdit piipahtaa siellä vaikka työsi puolesta :).

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ja kiitos ideasta. Pitää käydä tutustumassa täälläkin. Täytyy myöntää että en edes tiennyt kyseisestä paikasta, kaikki uusi on oikein tervetullutta!

    VastaaPoista