Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.1.2011

Sports Ladyn SwingiOlen vuosia sitten suorittanut itselleni green cardin. Marbellassa olen pelannut yhden kierroksen, siihen on urani golffarina jäänyt. Se oli ihan ok kenttä, ja lämmintäkin oli. Juomat maistuivat kierroksen jälkeen hyvältä tyylikkäällä klubilla. Golfharrastukseni kaatui sopivan peliseuran puutteeseen, auton puutteeseen ja ehkä kiinnostuksen puutteeseenkin... Ja rahan puutteeseenkin, jos sitä olisi Marbellassa halunnut jatkaa Marian ja Ninan tyyliin. Eilen kävin koittamassa miten golf sujuu.


Isäni on innokas golffari ja voisinko enää parempaa opettajaa itselleni saada. Iskä on pelannut aina, niin kauan kuin muistan. Kenelle siis soitan kun apua kaipaan, hänelle. Tohtori Antti-Pojalta saan myös mainota konsultaatioapua erilaisten urheiluvammojen ja muiden treenaukseen liittyvien ongelmien suhteen. 


Halusin taas perehtyä golfin saloihin, sillä yksi asiakkaistani on golffaava herrasmies. Hänen swingiinsä on tarkoitus saada pituutta lisää. Haluan tietää missä se lätkiminen tuntuu ja mitä lihaksia joudun pelatessa käyttämään. Ja tuntuihan se. Ja hauskaakin oli. Ja taisi sujuakin aika hyvin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti