Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.1.2011

Kuinka sairastamisesta voi tehdä vähän mukavampaa

Kipeilystä voi tehdä myös mukavaa. Kun olo on hieman jo kohentunut ja pystyy olemaan hetken jalkeilla, voi tehdä kaikkea mukavaa kotona itseään rasittamatta. 


Itse olen urheilukiellossa ja levättävä on, joten ajattelin nyt tehdä kaikkia niitä juttuja joihin koskaan ei ole aikaa. Suoritanko myös kipeänä, toivottavasti en...? Aamulla suihkun jälkeen laitoin Diorin itseruskettavaa, joka on totaalipelastus tammikuiselle kalmankalpealle iholle. Nyt voin löhöillä mustissa, löysissä vaatteissa kotona loppupäivän kun mihinkään ei voi mennä ja tuote saa rauhassa imeytyä ja kiinnittyä. 


Diorin lemppari-itseruskettavani.
Lopputulos on luonnollinen ja tuoksu tuotteessa miellyttävä.
Aamiaisen jälkeen tilailin nettikaupoista tuotteita, jotka ovat olleet hankintalistalla. Putelit toimitetaan suoraan kotiin muutaman päivän sisällä (jos olet kotona kun posti tulee) tai voin hakea ne sitten postista seuraavana päivänä. 

Dermalogican supersuosittu tuote, jota kosmetologini suositteli. 

Oma lempparikuorintani, jota olen vuosia jo käyttänyt hyväksi havaittuna.
Ostin viikonloppuna myös KG-lehden. Täytyy sanoa, että tämä lehti on aivan uusi tuttavuus ja se kyllä kolahti heti. Paljon mielenkiintoisia juttuja ja ihania reseptejä joita palan halusta päästä kokeilemaan. 
Yksi todella mielenkiintoinen lehden artikkeleista oli "Elintapabarometri" -juttu. Sen avulla voi laatia itselleen mittarin, joka johdattelee kokonaisvaltaisempaan hyvään oloon.Barometrilla voi arvioida vaikka näitä elämän eri osa-alueita:
- laihdutus ja painonhallinta
- ravinto
- liikkuminen
- fiilis
- terveys
- lepo ja aktiivisuus
- sosiaalinen elämä
- muut asiat


Nyt takaisin lepäämään ja päikkäreille. Sen jälkeen taidan tehdä itselleni tuon elintapabarometrin ja aion ottaa tästä itselleni säännöllisen tavan. Elintapabarometrista siis, en päikkäreistä ;) Ne ovat harvinaista herkkua (mutta yksi niistä sairastamisen hyvistä puolista). 


Tähän loppuun vielä lehden viisaat sanat:


"Terveys ei ole vain sairauden puuttumista. Maailman terveysjärjestön mukaan terveys tarkoittaa kokonaisvaltaisesti hyvää olotilaa, jossa ihminen voi hyvin niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin. Jos siis haluat vaikkapa hallita painoasi, suhtaudu siihen ennemminkin elämänhallintana kuin vaakasulkeisina. Näin saat pysyvämpiä tuloksia ja voit paremmin."


Be Well,
Sports Lady

2 kommenttia:

  1. Moi! Mistä tilaat Dermalogicaa? Oma lemppari putsarimerkki myös mutta Suomessa aika hyvissä hinnoissa.

    VastaaPoista
  2. Tilaan esim Jersey Beauty Companysta ja Beauty Flashista.

    VastaaPoista