Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.1.2011

Sports Ladyn testissä Finnbody Lady's Club Sörnäinen
Finnbody Lady's Club Sörnäinen osoitteessa Mäkelänkatu 2, tarjoaa liikunnan iloa for ladies only. Bussilla ja ratikalla pääsee tänne kätevästi, sillä paikka on aivan Mäkelänkadun alussa. Vastaanotto on tosi mukava ja ystävällinen ja pääsen tutustumiskäynnille. 


Pukuhuoneisiin mennään kierreportaita alakertaan. Ne ovat aika kivat: kaapit ovat suuret ja niissä on peilit, sekä pieni hylly peilin edessä. Siinä oli hyvä meikata treenin jälkeen. Sauna löytyi ja suihkutilat, ne olivat varmaankin hiljattain remontoitu. Loistavaa täällä oli kertakäyttölaudeliinat, joita tuntuu monesta kuntosalista puuttuvan. Pukkareille tulee isoa plussaa kätevyydestä. 


Kuntosalilta löytyy paljon lämmittelylaitteita, jotka on sijoitettu koko seinän kokoisten ikkunoiden viereen. Ikkunasta on näkymät teollisuuskadulle. Aurinko paistaa ja steppailen cross trainerissa. Kuntosalilaitteet salilla ovat aivan uusia, lämmittelylaitteet ehkä vähän vanhempaa mallia mutta eivät siis  mitään vanhoja kuitenkaan. Käsipainoja löytyy hyvin, myös suurempia. Plussaa. Hyvät treenit tässä paikassa saa kyllä tehtyä. 


Heiltä löytyy erilaisia jumppia ja sisäpyöräilyä. Balletonea ja pilatesta näkyi myös olevan lukkarissa. Lukkari on todella laaja. Uutena lajina heillä voi mennä myös "Nia" -tunnille. Se on kokonaisvaltainen kehonhuoltomenetelmä jossa yhdistyvät 9 eri liikuntamuotoa ja tanssityyliä: mm. tai-chi, jazz-tanssi, jooga, tae-kwondo. Sitä tekee mieli joskus kokeilla!


Muuta kivaa: Jumppasalin eteisessä oli sohva, jossa voi rentoutua jalkahierontalaitteissa, joita oli 2 kpl. Suihkujen vieressä oli rättipatterit, joihin voi laittaa oman pyyhkeen lämpenemään saunan ajaksi. Suihkuissa oli hämyinen valaistus.


Kertamaksulla pääsee tänne (16eur), mutta he myyvät myös 10 kerran kortteja 110eur. Ja tietysti jäsenyydet ja kk-sopparit löytyy. 
Mukava ja valoisa paikka. Ja innokkaan jumppaajan taivas varmasti tuntikirjosta päätellen. 

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta:) Mietin juuri salin vaihtoa muuton myötä Sörnäisiin ja tämä pääsi nyt ykkösvaihtoehdokseni. Eli kiitos postauksesta:)

  VastaaPoista
 2. Moikka Shiny! Kiva että tästä oli apua!

  VastaaPoista
 3. Huippua, että meijän sali päässyt tänne :--)

  Kai liityit meijän jäseneksi?

  VastaaPoista