Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.1.2011

Hemmotteluhoidoissa, palauttavan viikon extra-ihanuutta

Torstaina palauttelin treenin ryvettämää kroppaani Hot Joogan lempeällä tunnilla heti aamusta. Iltapäivällä olin Sensesin Janinan kasvohoidossa, maailman ihanimmassa kasvohoidossa. 


Varatkaa palauttavalle treeniviikolle myös hemmotteluhoito, se vasta palauttaa jos mikä! Tai ajoittakaa hoito palauttavan viikon yhteyteen :) Hoidon jälkeen oli aivan euforinen olotila. Kasvot oli puhdistettu hellävaraisesti ja samalla hartiat hierottu. Nyt todella oli hemmoteltu olotila, luxusta! This was perfect! Sports Lady warmly recommends Skin Care Center Senses! Kiitos vielä Janinalle!


Tänään ohjelmassa on kevyttä kävelyä ja huomenna on lepopäivä. Siihen loppuu sitten palauttavan viikon ihanuus. Ja sunnutaina alkaa taas tapahtua. Tilalle tulee vähän rankempaa treeniä ja luvassa on myös uusi kuntosaliarvostelu. Niin, ja se oma ohjelma pitäisi myös rakentaa ensi viikkoa varten, jotta pääsen sen aloittamaan.


Upea viikko: lepoa, hemmottelua, venyttelyä, joogaa, hyvää ruokaa ja ihanien ystävien tapaamista. Palautukaa ja levätkää ja huomaatte miten voimat palautuvat niin korvien väliin kuin koko kroppaan! 


Mahtavaa viikonloppua teille kaikille!
Love,
Sports Lady

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, taidanpa varata heti huomenna ajan tuolta mainitsemastasi kauneuskeskuksesta. Pitkästä aikaa joku ihana, ammattilaisen tekemä kasvohoito tekisi terää! Olen jo pitkään etsinyt hyvää kosemtologia/day spata jossa saisi aidosti ystävällisä ja ammattimaista palvelua eikä lopputuloksena ole fiilis että on laittanut rahansa hukkaan. Suositteletko nimenomaan tuota Janinaa tai onko sinulla kokemusta myös muista tytöistä? Nettisivujen perusteella vaikutti kokonaisuudessaan kivalta paikalta.

    -Sara-

    VastaaPoista
  2. Kyllä voin suositella heitä kaikkia. Hyvissä käsissä varmasti olet kenelle ajan varaatkin. Johannalla ja Ninnillä ole myös käynyt Janinan lisäksi, ja ovat kaikki kyllä tosi huippuja!

    VastaaPoista