Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.1.2011

Kuntosalivertailussa FIX Mäkelänrinne

Loppiainen meni luistellessa ja päikkäritkin tuli otettua. Oli liian myöhäistä lähteä omalle salille, joten lähdin Mäkelänrinteen uimahallille. Siellä sali oli loppiaisenakin auki klo 20.00 asti. 


Uimahallin yhteydessä sijaitseva kuntosali on kahvilan vieressä, toisessa kerroksessa.  Pukkareihin mentiin allasosaston ylätasanteen läpi. Siellä on lukolliset kaapit ja pari suihkua, saunaa ei ole. Saunaan on mentävä uimahallin puolelle. Salin kertamaksu oli 8euroa ja 3 euron lisämaksusta olisi päässyt uimaan ja saunaan. Kaikissa FIX Liikuntakeskuksissa voi käydä kuka tahansa treenaamassa kertamaksulla tai kuukausikortilla.


Sali oli sopivan kokoinen, laitteet ei uusinta uutta, mutta kaikkea löytyi hyvin. Laitteet ja aerobiset laitteet olivat Matrixin ja Technogymin laitteita. Tankoja, vapaita painoja ja kahvakuulia oli paljon. Tykkäsin. Juoksumattoja oli 3 ja fillareita ja cross trainereita saman verran, yksi soutulaitekin oli. Väkeä oli alle kymmenen, mutta toisaalta oli pyhä ja sulkemisaikakin jo lähestyi. Naisia ja miehiä 50% ja 50%. Nuoret naiset kahvakuulailivat (hyvällä tekniikalla), mikä kiinnitti huomion. Yleensä salit, jotka on varustettu kuulilla, ovat naisharjoittelijoiden osalta hiljaisia... Hienoa! Plussaa tuli jo siitä tälle paikalle.


Tein rinta/olkapää/ojentaja -treenin ja loppuun 30min hölkät matolla. Ensi kerralla pitää mennä uimaan ja saunaan täällä myös. Siitä Mäkelänrinne ottaa 3 euron lisämaksun (samoin kuulemma Vuosaaren FIX, mutta muihin liikuntakeskuksiin salikävijälle sisältyy uintikin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti