Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.1.2011

Palauttavan viikon ihanuus jatkuu


Stockan kasikerroksen lounasravintolassa iso salaatti: lohta, kanaa (hyvä yhdistelmä vai mitä...) sekä spelttisalaattia ja aurinkokuivattua tomaattia.
Alan kohta pitää pelkkiä palauttavia viikkoja, niin rentouttavan ihanaa. Tänään steppailin crosstrainerilla 50min keskisykkeellä 134 ja luin samalla tenttikirjaa. Kivaa ja tehokasta ja kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sitten olin 50min venyttelytunnilla. 


Venyttelytunti oli taas loistava ja tuli taas tarpeeseen. Olen todella laiska lihashuoltaja, myönnetään. Mutta nyt siihen on tullut muutos. Ja piste! Ja oikeasti eilen koko päivän oli eilisen venyttelyn jälkeen todella kevyt ja hyvä olo. Tosin tänään tunnin alun synkisti vanharouva joka tylysti totesi minulle: "Älä nyt ainakaan siihen tule. Tämä on minun paikkani!". Pyytelin anteeksi ja siirryin vapaalle paikalle. Mikä ihmisiä vaivaa? Voisiko asian ilmaista ehkä kauniimmin... No se siitä, ja tällä rouvalla oli ehkä huono päivä.


Vakiotunneilla ihmisille muodostuu omat paikat ja niissä on mukavan turvallista aina joka kerta jumpata. Vieressä on aina ne samat ihmiset joiden kanssa voi jutella. Miten monella teistä on vakkaripaikka jumppa/tanssisalissa? No minulla itselläni kyllä on. Ihan vain elinpiirin laajentamiseksi ja aivojumpan vuoksi menenkin seuraavalla tanssitunnilla ihan eri paikkaan. 


Mukavaa keskiviikkoa ja muistakaa lihashuolto!

4 kommenttia:

 1. Hei!!

  Löysin juuri blogisi ja tiedän jo heti että tulen sitä ahkerasti lukemaan!

  Yleensä aina itse löydän vakkaripaikan tanssisalissa, mutta se voi olla vain esimerkiksi salin oikea puoli ja edessä. Mutta ei mitään lattiaan merkittyä viivaa ole :D :D

  VastaaPoista
 2. Moi Essi! Ja tervetuloa!

  Mä olen myös aina tanssisalissa oikealla ja edessä, paitsi yhdellä tunnilla jolla ne kaikki paikat on "varattuja" enkä siellä edes harkitse mennä eturiviin. Vanhat konkarit ovat tanssineet siinä ties miten kauan, joten ei toivoa sinne ;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavannäköinen salaatti! Kiitos kivasta blogista :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Kati! Ja kiitos. Stockalla on kyllä hyvät ja runsaat salaatit. Yksi mun lempparisalaattipaikoista tuo kahdeksannen kerroksen baari.

  VastaaPoista