Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.1.2011

Sports Ladyn Spa osa II: Testissä Lush'n suihkupommi

Lushista testiin saamani "Too Drunk" -suihkupommi on saanut odottaa testaamistaan nyt liian kauan. Testasin sen eilen kun olo kaipasi piristystä kipeilystä toipuessa. Toimii siis ihan muutenkin hemmotteluun. 


Suihkupommin esittelyteksti sanoo seuraavaa:
"Meillä kaikilla venähtää joskus pikkutunneille - valvomme myöhään, teemme harmillisia paljastuksia ja kadumme raskaasti seuraavana päivänä! Silloin kannattaa juoda reilusti vettä ja kokeilla tätä suihkupommia. Hengitä syvään piparmintun ja fenkolin eteerisiä öljyjä. Ne vievät pois pahan olon, ja villiappelsiinin tuoksu saa sanotut salaisuudet unohtumaan."


Suihkupommi asetetaan suihkun lattialle, 
ja suihkun aikana ihanat tuoksut liukenevat kylpyhuoneeseen.
Tuotetta siis saa käyttää muutkin kuin edellisillan bileistä toipuvat. Tuoksu oli miellyttävä ja tuli oikein mukava koti spa -fiilis kun tätä testasin. Varmasti parhaiten toimii pienemmässä tilassa, jonne tuoksu jää paremmin leijumaan ilmaan. Suuremmassa tilassa se nopeasti katoaa, mutta erittäin nautinnollinen kokemus. Ja tällainen spa-ihanuus ei paljoa maksa. Kokeilkaa! Kylppärissä oli vielä pitkään ihana tuoksu. Tykkään tosi paljon Lushin kaikista tuotteista, suihkujellyt ovat ihan lemppareitani. 


Tein myös Dermalogican kosteuttavan kasvonaamion ja vielä nopean jalkahoidonkin itselleni. Myös kynnet saivat ranskalaisen manikyyrin.  
Suosikkini kosteuttavista naamioista
Ja vielä teitä lukijoita helpottaakseni, järjestelin blogin tunnisteita hieman. Nyt sieltä on helposti löydettävissä erilaisten hakusanojen alta vanhemmat postaukseni. Kotitreenit löytyvät kaikki samasta paikasta, kuin myös reseptit, ruokapäiväkirjamerkintäni tai testamaani tuotteet/kuntosalit.


Ihanaa keskiviikkoa ja voikaa hyvin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti