Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.1.2011

Penkkipunnerrus käsipainoilla jumppapallolla - Functional Training

Rankka viikonloppu takana. Taas lähempänä Personal Trainer -lisenssiäni ja nyt se Trainer4You -ravitsemusohjaaja titteli takataskussa. Ravitsemus on nyt siis virallisesti hallussa. Hyödyllinen viikonloppu.


Jotta ei olisi mennyt ihan luennoilla istumiseksi, järjestimme omaa ohjelmaa molempina päivinä ennen luentoja. Perjantaina oli siis Liinan spinning, mun kahvakuula ja Tainan hiphop. Lauantaina meitä ihastutti zumballaan Nea ja sen perään Elina veti loistavaa Body Balancea. Lauantain ruokatauolla kävimme vielä treenaamassa salilla muutaman kollegan kanssa ja samoin taisi sitten sunnuntainakin käydä, salilla oli käytävä. Kyllä on upeita ammattilaisia meidän porukassa, ei voi muuta sanoa!


Julia opastaa mua loistavassa functional training liikkeessä.
Asennon hakemista.. Penkkipunnerrus käsipainoilla jumppapallon kanssa. 
Penkkipunnerrus tehdään siis käsipainoilla niin, että jumppapallo tulee lapojesi kohdalle. Pää lepää mukavasti pallon päällä. Jalat tulevat penkille. Sitten painot käteen, pylly ylös ja keskivartalo tiukaksi. Ja punnerruksia... Ei ihan helppo aluksi. Pyytäkää kaveria antamaan painot, kun olette hakeneet hyvän asennon pallon ja penkin välillä. Ekalla kerralla ehdottomasti kaveri apuun, ei helppo liike.


Ja kuten kuvista näkyy, meillä on ihan superhauskaa. Niin loistava porukka ja huippuammattilaisia! Treenaaminen näiden tyyppien kanssa on aika huippua!


Nea, Liina ja minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti