Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.1.2011

Lady kuulailua ja vatsa timmiksi

Kotitreenaamisen ja yksin salilla puurtamiseen oheen kaipasin jotain piristävää liikuntaa tänään! Tanssitauko kestää vielä tämän viikon, joten pakko päästä tekemään jotain kivaa liikuntaa. Ja mikäpä olisi parempi paikka hankkia hiki pintaan ryhmäliikuntatunnilla kuin Lady Line Vallilassa. Tästä tuli ehdoton favourite -paikkani tutustumiskäyntini jälkeen. Tänne tullessa hyvä mieli on taattu!


Bussi on myöhässä ja juoksen pysäkiltä 3. kerrokseen. Ehdin onneksi juuri ja juuri klo 16.00 Lady Giryaan, kahvakuulatunnille. Sen vetää Heidi ja tunti on ihan loistava! 30min täyttä treeniä ja syke nousee! Tämän perään jään vielä Heidin 30min Lady Coreen. Tässä on tunti jossa on loistavaa tasapaino- ja koordinaatioharjoitusta. Vatsat, kyljet ja selkä saavat kyytiä. 


Ja aurinko paistaa aurinkosaliin vaikka oikeasti ei paistakaan enää tähän aikaan päivästä. Vallilassa saa todella hyvän fiiliksen. Henkilökunta on taas superihananan ystävällistä ja jumppaajatkin ovat iloisia. Hyvä mieli tarttuu ja minuun se tarttui taas hyvin. Kiitos Vallilan pirtsakat naiset!


Lady Line Vallilassa on to 6.1 klo 10-18 avoimet ovet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti