Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.1.2011

Vaivannäköä terveellisesti syömisestäSe, että noudattaa jotain tiettyä ruokavaliota, on helppoa. Silloin kiusauksetkaan eivät ole sallittuja, kun paperissa ei lue että saisit syödä pullan. Teet niin kuin siinä sanotaan..


Aamupuurot on nyt vedetty naamariin ja lähden salille. Tekemään sen jalkatreenin, josta eilen lintsasin. What did I say: en tykkää jalkatreenistä, mutta tänään se on tehtävä. Eilen tein sen sijaan tunnin cross training -harjoituksen: 20min cross trainerilla, 20min soutulaitteella ja 20min juoksumatolla. En vain jaksanut alkaa pumpata jalkoja. Alla oli asiakkaan ohjaaminen ja itsellä jo niin kova nälkä (unohdin välipalani kotiin), joten aerobinen treeni oli ainoa mahdollisuus. Sen pystyy tekemään vähän nälkäisenäkin.


Tänään salilta menen suoraan kylään, joten lounaani (broileria paistettu öljyssä, salaattia, parsakaalia, tomaattia, ruispastaa ja raejuustoa) on treenikassissa kylmäpussissa. Kaivan sen tädin luona sitten esille ja syön omia eväitä. Tätini on onneksi ymmärtävää sorttia eikä pahastu siitä, että tulen hänen luokseen omien eväiden kanssa. Hope so :)


Viime kesänä diettasin 12 viikkoa ja kuljin omien eväiden kanssa joka paikkaan. SM-kisoihin Ouluun menin kylmälaukkuni kanssa. Oli hieman maalainen olo kirjautuessani sisään hotelliin, omat eväät mukana... Kylässä ollessamme vanhat ihmiset kauhistelivat kun en ottanut pullaa: "etkö sinä tyttö syö mitään? pelkkää kahvia ja vettä?". Nolotti kyllä, mutta oli piti olla ottamatta. Samoin firman bileissä olin autolla ja kollegat kännissä tuskailivat illallistani buffet pöydästä (josta pystyin ottamaan vain lohta ja salaattia). Ja ehkä eniten ihmiset ihmettelivät sitä, että en juo. Ilonpilaaja, kyllä sä nyt pari voit aina ottaa. Koko kesän mökkireissut ja muut kuljin kylmälaukkuni ja "ruokakassini" kanssa. Kassissa oli puuroainekset, leseitä, keittiövaaka, vitamiinit, lisäprotskut ja palautusjuomat. Ja kylmälaukun sai piuhalla autoon kiinni. Huoltoasemalla söin rahkaa ja marjoja tai salaattia kun toiset ottivat ranskalaiset tai lihiksen. Perhe oli onneksi ymmärtäväinen :)


Oli hyvä kesä ja kroppa tuli kondikseen. Kelpasi olla Kumpulan uimalassa ja Yyteri beachillä ja Naanatalin kylpylässä. Ja kyllä sinne kesään pari mässy/bilepäivääkin mahtui. Kesän jälkeen on tullut taas herkuteltua, ei onneksi mitenkään katastrofaalisesti. Syödäkin on pitänyt vähän enemmän, että jaksaa treenata kunnolla. Mutta nyt ei herkutella enää. Olen sen verran hullu, että oikeasti tykkään terveellisestä ruuasta. Ja ihan totta, ei tee edes mieli syödä pizzaa tai vastaavaa. Uuden vuoden päivänä piti mennä pizzalle, mutta ei sitten lopulta tehnyt sitä yhtään mieli ja söin taas terveellisesti.

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja heti kolahti. :) Itsekin olen tosi kiinnostunut kaikesta ravintoon, kuntoiluun ja yleiseen hyvinvointiin liittyvästä. Kuulas ja kirkas iho, kuten sulla tossa ylemmässä kuvassa, on yksi kiva bonus sen seurauksena että jaksaa miettiä mitä suuhunsa laittaa.:)

    -Sara-

    VastaaPoista
  2. Moi Sara! Kiitos kommentista :) Se on kyllä totta, hiukset ja iho kyllä näyttää ihan erilaiselta. Se on loistava bonus tästä kaikesta, eikä sitä tule usein edes ajateltua. Tervetuloa lukemaan juttujani ja ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista