Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.3.2014

Alkuviikon kuulumisia ja vapaapäivä
Maanantaina alkoi toiset Sports Lady® Kuntoremontti ryhmät. Oli mukava taas tavata uusia kasvoja ja osa ryhmäläisistä on jo entuudestaan mun asiakkaita. Kivat ryhmät ja ihania naisia, jotka laitetaan nyt 10 viikon aikana loistokuntoon. Edelliset ryhmät saivat hyviä tuloksia. Olin tosi myöhään kotona, vasta 10 aikaan, kun oli lähtenyt kotoa aamu kasilta.

Tiistaina soi taas aikaisin kello ja kahvakuula kutsui. Aamutunnilla oli kaikkien aikojen yleisöryntäys Aleksanterin Teatterin historiassa mun tunneilla ja piti melkein silmiä hieraista, että onko tää tottakaan! Niin paljon kuulailijoita! Ihanaa! Viime maaliskuussa aamutunnilla kävi vielä ihan muutama ihminen. Ja sitkeästi jatkoin tuntien pitämistä, vaikka väkeä oli vielä tosi vähän. Mutta tänään oli kyllä jengiä. Kiitos teille jotka alusta asti olette käyneet ja kiitos kaikille muillekin joita matkan varrella on tullut mukaan. Hieno ryhmä jossa on niin miehiä kuin naisiakin. Aika on ollut tiistaina aamulla ehkä haasteellinenkun vertaa taas Kumpulan ryhmää sunnuntaisinjoka on aina tupa täynnä! Mutta ihanaa kun näin paljon jengiä on löytänyt jo nämä aamutunnitkin!

Maaliskuu on ollut työntäyteisin kuukausi firman historiassa ikinä ja kyllä mä vaan tästä yrittäjyydestä NIIN tykkäänvaikka töitä on ihan hitokseen. Kiitos kaikille mun rakkaille, ihanille asiakkaille ja yritän olla koko ajan parempi ja parempi työssäni. Sanotaan että ohjaajana olet juuri tasan niin hyvä, kuin mitä viimeisin ohjauksesi on ollut.

Tänään on ollut vapaapäivä ja oman itsen huoltopäivä. Kroppa tuntuukin tosi raskaalle ja jäykälle. Pari päivää on taas menty putkeen 12 tuntista työpäivää. Viime yönä nukuin kymmenen tuntia, mutta kyllä väsytti aamulla. Tein tunnin aamukävelyn ja aamiaisen jälkeen lähdin Töölöön Method Putkisto tunnille. Teki niin hyvää, ja pelkästään jo Tean ja Pian tapaaminen on aina niin mukavaa! Ja sain vielä kurssikaverin samalle tunnille siihen viereiselle matolle! Olipa ihana aamupäivä! Täältä mä menin suoraan eväiden kanssa Seijalle hierottavaksi Bulevardille. Kyllä mä sanon että tuli jo tarpeeseen tämä vapaapäivä ja nämä ihanat kehonhuollot ja ihmiset. Olen niin onnekas tällaisesta luxuspäivästä. Seijalle taas erityinen superkiitos tästä mahtavasta hieronnasta. Kolme tuntia siinä vierähti ja sain taas perusteellista huoltoa. Loppuun vielä lymfattiin. Nyt lähden Eeva murusen kanssa teatteriin katsomaan "Kaikki äitini kaikki tyttäreni" ja toivotan teille kaikille ihanaa ja aurinkoista iltapäivää!

It's not happiness that
brings us gratitude.
It's gratitude that brings
us happiness.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti