Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.3.2014

Hyvää naistenpäivää - make your day special


Hyvää naistenpäivää kaikille teille mahtaville ja ihanille naisille! Tein itselleni päivästä erityisen ja tämän aamiaisen jälkeen on kieltämättä ihan juhlava olo ja hyvä mieliOstin itselleni ruusun ja leivoin kakkua ja hain tuoreita mansikoita. Kukas sen sitten tekee ellei itse? 

Testasin eilen uutta raakakakkureseptiä tarkoituksena hemmotella tätiä tänään herkuillaMuuten päivän ohjelmaan kuuluu hieman kaunistautumistaMenen Annikalle SOFINAHiin meikattavaksi ja sieltä mennään laittamaan pikkumiehen letti kuntoon Birgitalle Great CutiinJa sitten käydään ottamassa perinteinen perhevalokuvaOtin perinteeksi jo lapsen syntyessäettä perhe kävisi joka vuosi yhteiskuvassaSamalla näkee kuinka kaikki muuttuvatPerhe on nyt kutistunut kahteen henkilöön ja pari vuotta on kuvista ollut taukoamutta tänä vuonna taas elvytetään perinne henkiinTulossa mukava päivä!

Ihanaa päivää teille kaikille! 

Myös miehille! 
Muistakaa hemmotella naisia 
(naiselle ei voi koskaan järjestää liikaa yllätyksiä/lahjoja/kukkia)!
ja ostin sitten vielä itselleni naistenpäivälahjan 

4 kommenttia:

 1. Joko sinun kakkupala on tosi pieni, tai sitten mansikka on valtava! Joka tapauksessa ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää! Terv.ingrid

  VastaaPoista
 2. Hih totta! Kakkupala oli ihan normaalikokoinen mutta mansikka taas jätti-iso! Hyvää naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kakku herkulliselta, resepti jakoon! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää herkulliselta mutta luulen että reseptiä hieman pitää vielä hioa! Laitan sen siinä vaiheessa jakoon kun olen itse tyytyväinen! Tosin mun tädistä kakku oli hyvää ja raakasuklaa taas ei (itse olin päinvastaista mieltä) eli mun pitäisi enemmän maistattaa näitä juttuja "normaaleilla" ihmisillä joten tietäisin miten reseptit valtavirtaan uppoaa! Näköjään oma makuaisti on muuttunut niin paljon tässä vuosien varrella :)

  VastaaPoista