Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.3.2014

Ruusuja ja lyöntejäAamun inspiraatiokuva tulee tässä. Hesaria mulle ei nyt tule, sillä arkiaamuisin sen lukemiseen ei ole aikaa. Koneella oloa yritän myös välttää kun syön.


Innostuin kattamaan perjantain aamiaisen vähän kauniimmin. Tänään työt alkoi vasta kymmeneltä. Maistuu myös paremmalle, kun laittaa kaiken nätisti. Mun mielestä. Oli ihana rauhassa säätää aamiaisen kanssa, mutta lopputulos oli se, että meikkasin autossa ;) Yritys on kova :) Onnistuin mä vielä yhden uuden pelinkin lataamaan lapselle..


Mustaherukka-banaani mousse

1 pss kotimaisia mustaherukoita
1/2 pakastettu ja viipaloitu luomu banaani
1 rkl chia siemeniä (myös oiva kalsiumin lähde!)
1 rkl vehnänorasjauhetta (kalsium!)
Kookosvettä (ja myös tästä saat kalsiumia) sen verran, että seos jää tarpeeksi jämäkäksiEilen luin pitkää artikkelia siitä, kuinka nykytutkimuksilla on saatu selville, ettei se maito aina vahvistakaan luita vaan päin vastoin. Pastoroiduissa maitotuotteissa olevan kalsiumin laatu on jotain ihan muuta kuin vaikka lehtikaalissa, viherjauheissa ja muita paljon klorofylliä sisältävissä kasviksissa tai vaikkapa kookosöljyssä ja -vedessä. Luut vahvistuvat ihan liikkumalla ja syömällä terveellisesti ja maidottomasti!


No sitten vaihtui ne ruusut padeihin ja nyrkkeilyhanskoihin. Salilla pääsi aamun treenattava koville. Vedin hänelle kiertoharjoitteluna treenin, jossa käytimme niin TRX:ää, kahvakuulaa kuin nykkeilyhanskoja. Ja tietysti kehon omaa painoa. Kyllä suorat ja koukut vaan toimii osana treeniä! Ikävä tuli heti thai boxing treenejä, missä tuli joskus silloin käytyä.

Suunnittelin myös teille pienen viikonlopputreenin. Voi tehdä kaverin kanssa, niin saa apua padien pitämiseen kun lyöt. Tai sitten käytä nyrkkeilysäkkiä. Tällä purat viikon stressin!

Friday workout by Sports Lady®

400m soutua täysillä
20 kyykkyä hypyllä (mene mahdollisimman alas ja hyppää mahdollisimman korkealle ylös)
20 suoraa (hit hard!)
20 koukkua
20 punnerrusta
1 min seinäistunta
20 toistoa "voimapyörää" TRX:llä

Tee kaikki liikkeet putkeen mahdollisimman kovalla intensiteetillä ja sitten pidä minuutin palautus kierrosten välissä. Kierroksia voit tehdä 3-4! Lyönneissä pidä vatsa tiukkana ja käytä myös jalkoja ja lantiota. Liike lähtee sieltä!


2 kommenttia:

  1. Voi tuo ruokapöytä on aivan ihana! Mistä olet sen hankkinut? Ja rohkenenko vielä kysyä mihin hintaan...:)


    Heli

    VastaaPoista
  2. Moi Heli! Tää on otettu joskus äidin vintiltä. Hän osti sen joskus 30 vuotta sitten antiikki liikkeestä Porista. Tykkään tosi paljon. Pitkällä sivulla on vielä laatikkokin :) En ole edes ajatellut, tämähän on tosi vanha. Tunnearvoa sillä kyllä on. Tän pöydän ääressä on lapsi oppinut syömäänkin <3

    VastaaPoista