Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.3.2014

Motivaatio(ni)

"Make your body your machine"
Välillä motivaatiopuoli tökkii meillä kaikilla ja välillä sitä vain löytyy! Kuulostaako tutulta? Omaa itseä motivoi terveys ja hyvä oloMahdollisimman kevyt ja pirteä olo on tavoitteenamutta samalla kuitenkin vahva! Tärkeintä on se miltä kropassa ja korvien välissä tuntuu (juu ja ehkä myös vähän miltä näyttää)ja että sitä pysyisi terveenäNiin ja eläisi tietysti mahdollisimman pitkäänMeillä on sairastettu tässä jonkunen flunssa ja vatsatautikinItse olen onnistunut välttämään ne kaikki.

Tää pikkuinen (joka ryöstää nykyään myös mun kehonhuoltovälineet) on se suurin motivaation lähde - jaksan ja olen parempi äiti kun huolehdin terveydestäni 
Tällä hetkellä oma tavoite on saada kehosta mahdollisimman toimiva ja terveTreeniä tuleesyömiset on kunnossa ja olo on energinen (huomaa muuten tuon päivänvalon helpottavan niin paljon!)Kehonhuoltoprojekti on hyvällä mallilla Method Putkiston kanssaja ensi viikolla aloitan kaiken rinnalla myös hieman toisenlaisen kehonhuoltoprojektin ja paremman perehtymisen siihen kuinka kuormittunut elimistömme rasittaa lymfajärjestelmää ja verenkiertoaSairastuvien solukoiden ja sairastuneen kehon vaikutukset näkyvät hyvin paljon jo kaikissa terveystilastoissakinEnsi viikolla siis enemmän asiaa siitä mitä haittaa elimistöllemme on kuona-ainekertymistä ja miten voimme elvyttää elimistömme toimintaa! Viimeisen puolen vuoden aikana olen saanut ja ehtinyt kehittää valtavasti itseäni ja sitä kautta pystyn tarjoamaan aina enemmän ja enemmän myös teille treenattavilleni! Matkaa on vielä omalla reitilläni kohti parempaa ja parempaa hyvinvointia ja paljon on tehtäväämutta parasta on muuttaa asioita vähitellenSe tuntuu hyvältä!

Kevään ohjelmaan on kuulunut mulla myös kilpirauhaslääkityksen vähentäminen tammikuusta alkaenVähitellen sitä on vähennetty ja vähennettyja toivottavasti tulen sen pian lopettamaan kokonaan! Lääkäri varoittiettä tämän annostuksen laskemisen aikana tulen saamaan vajaatoimintaan liittyviä oireitamutta ei juuri hirveästi ole niitä näkynyt. Looks good and feels so motivated!

Sunnuntaina menen Marja Putkiston pitämään Antiaging 3D kasvokouluun opettelemaan sitäkuinka parantaa kasvojen lihastasapainoa ja terveyttä. Samalla kaunistutaan, parannetaan ilmaisukykyä ja lievitetään stressin vaikutuksia. Kun pää on oikeassa linjassa, kasvot rentoutuvat ja koko keho on vapaa.

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka
( alla oleva teksti on lainattu www.methodputkisto.com)

Parantaa kasvojen kokonaisvaltaista lihastasapainoa
      Kohottaa kasvojen lihaksistoa, vähentää ja ennalta ehkäisee ryppyjä.
      Vahvistaa ihon kollageenia.
      Kirkastaa ja tasaa ihonväriä, lisää ihon kosteustasapainoa.
      Kirkastaa silmät, poistaa silmäpusseja.

Lisää energisyyttä, virkistyt, rentoudut ja näytät vuosia nuoremmalta
      Auttaa nukkumaan paremmin ja hengittämään helpommin.
      Tasapainottaa kehoasi ja parantaa keskittymistäsi.
      Vähentää koko kehon jännitystiloja.

Parantaa ylävartalon ryhtiä
      Lisää pään verenkiertoa.
      Notkistaa ja vahvistaa niskaa ja kaulaa.
      Parantaa pään asentoa, jolloin kaikki liikkuminen on helpompaa.

Vähentää purennan ongelmien haittoja
      Lievittää stressiä, päänsärkyä, migreeniä ja hampaiden narskutusta.
      Parantaa leuan ja huuliesi muotoa.

Parantaa ilmaisukykyä ja äänesi kantavuutta

Summa summarum 
Mikä motivoi minua elämään terveellisesti?

  • lapsi ja vanhemmuus
  • arjessa jaksaminen
  • terveys ja mahdollisimman pitkä elämä
  • hyvä voimataso ja virkeä olotila
  • hyvä ja kevyt olo niin kropassa kuin kopassakin
  • ulkonäkö (parempi ihohiukset ja kynnet)
  • rakastamani työ ja mun ihanat asiakkaatjoista oon niin ylpeä (että ihan tuli tippa linssiin eilenkinkun oli eilenkin pakko sanoa suoraan yhdellekin miten upea ja tsemppi hän onkaan!) 
  • te blogin lukijat ja ihana palautteenne (huomasin muuten että yli MILJOONAN LUKIJAN RAJA on mennyt rikki jokin aika sitten! Wow ja huh ja kiitos kun luette!)
  • ja voisi kai sanoaettä tämä on samalla harrastus ja elämäntapa (tiedon nälkä on jatkuvavaikka tieto usein lisääkin tuskaa)

Mikä teitä motivoi elämään terveellisesti ja millä onnistut itseäsi motivoimaan?

Nautinnollista viikonloppua kaikille - se on perjantai tänään!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti