Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.3.2014

Friday video clip ja päivän muita kuvia

Olin 20 minsaa etuajassa aamun asiakkaalla. Kaivarin lähellä kun olin, niin aattelin käydä kuvaamassa teille rinta/olkapää/ojentaja painotteisen kahvakuulatreenin beachilla. Ihan mieletön ilma! Siis ihan kohta on KESÄ!!!! Jee!

8.5 to aloitan Kaivarin ulkotunnit. Kumpulassa alkaa su 25.5! Katsokaa lisätietoa täältä! Kymppikortti irtoaa -20% hintaan vielä maanantaihin asti. Sen voit tilata meilitse hanna@sportslady.fi.

Siis katsokaa nyt - täähän on jo ihan kesä!
Karsenin Bat collegesta on tullut mun lempivaate
Mutta olipa siinä Kaivopuiston lenkkeilijöillä ja autoilijoilla ihmettelemistä, kun blondi heilui rannalla yksin aamuauringossa kuulan kanssa. Autot hiljentää ja päät kääntyy :) Tuli ihan dejavu siitäkun kuvattiin Sports Ladyn kahvakuula DVD:tä keskellä Helsinkiä. Sen levyn voit tilata täältä verkkokaupasta! Ja tässä postauksessa on sitten vähän kotikutoisempi video tältä päivältä.
oisin helposti voinut jäädä rannalle enemmänkin treenaamaan mutta työt kutsui

ja mitkä värit! Kyllä rannalla on aina niin upeeta ja kaunista!
Rinta/ojentaja/olkapää treeni

1. Leveä kyykky ja pystysoutu 15
2. Punnerrus käsi kuulan kahvan päällä 15 (vaihda kättä joka toisella kierroksella)
3. Työnnöt eteen, vasemmalle, eteen oikealle 15
4. Pystypunnerrus oikea 15 ja vasen 15
5. Ojentajapunnerrus 15
6. Selinmakuulla pystypunnerrus

Oisko muuten halukkaita jos vetäisin silloin tällöin tässä beachilla kahvakuulahenkistä Bootcamppia? Se ois kyllä niin mahtavaa ja paikka hieno! Autonkin saa tuohon viereen!


Kaivarista menin vetämään yhdet treenit Ruoholahteen ja sieltä Herttoniemeen. Matkalla hain lounaaksi Silvoplestä luomu porkkanamehun ja vihersmoothien. Miksei näitä ihania paikkoja ole enemmän...Ja kolmannen treenattavan jälkeen menin Elixiaan tekemään omaa treeniä. Kevyttä aerobista cross trainerilla ja juoksumatolla. Jos olisin mennyt kotiin ja yrittänyt lähteä kävelylleniin tiedän että sähköpostit ne siellä olisivat mut kahlinneet koneen ääreen (oisin ihan vähän vaan tehnyt niitä ja sitten lopulta jumiutunut koneelle illan tuntiin asti) ja oma liikkuminen ois jäänyt väliin? Tällä viikolla ei paljon toimistopäivää ole irronnutkun olen ollut koko ajan liikenteessäIhan kotiakin jo ikävä!Treenin jälkeen kävin kaupassa ja oli ihana mennä kotiin kun oli valoisaaOma elämä oli kyllä melko lailla minimoitu tällä viikollamutta mahtava viikko on ollut ja ihania asiakkaita! Ja Eevan kanssa oli ihana päästä teatteriin! Illalla on vielä kahvakuulatunti Tehtaankadulla ja sitten sen jälkeen mä vaihdan vapaalle. Pääsen Tomi Björkin vasta avattuun Brondaan illalliselle. Vaihdan normivaatteet mekkoon ja korkkareihin. 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti