Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.3.2014

Sunday Morning

Huomenta täältä Lohjalta. Toinen koulutuspäivä lähti käyntiin. Oisin voinut ehkä mennä vähän aikaisemmin nukkumaan, mutta teki mieli vähän riekkua tv-ohjelmien parissa.


Vihreä savi

Aamulla otin tyhjään vatsaan vihreää savea. Ostin sen pitkästä aikaa. Savi puhdistaa elimistöä ja harjaa suolinukasta kuonaa pois. Sen sanotaan auttavan myös väsymykseen ja lisäksi sisäisesti nautittu savi tasapainottaa seitsemän sisäelimen toimintaa. Aktivoitu vihreä savi toimii puhdistuskuurin tapaisesti ja sisältää mineraaleja ja kivennäisaineita. Savea laitetaan teelusikallinen mukin pohjalle ja vettä päälle. Anna hautua noin 5 minuuttia ja juo neste lasista. Saviosaa ei tule nauttia. Jossain tapauksessa senkin voi tehdä 1-2 vkon kuurin ajan, jos kyseessä on vaikka ripuli tai lääkemyrkytys. Toiset nauttivat sen vallan, mutta tämä kuuriluonteisesti. Muuten savijuomaa voi käyttää ihan päivittäin.


Ennen meidän päivän aloitusta kävin salilla tekemässä vähän aamuaerobista. Eilen istuttiin niin paljon, että tälle liikkuvalle naiselle se oli jo vaikeaa. Tänään toivottavasti päästään enemmän jo tositoimiin :)
Heh salil eka :)


Upeeta sunnuntaita kaikille. Muistattehan, että illan kuulatuntia ei nyt mun koulutuksen vuoksi ole.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti