Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.3.2014

Method Putkisto Antiaging kasvokoulussaEnsimmäinen ajatuskun kuulin kasvokoulusta oli ihan suoraan sanottuna ulkonäkökeskeinen. Jotain ihanaa millä voi näyttää paremmalta luonnollisin keinoin? Kammoan piikkejä ja veistä enkä varmasti ikinä uskaltaudu mitään itseeni laittamaan ruiskeiden tai muun muodossa mikä "ylläpitäisi" nuoruuttani (jo tällä hetkellä käyttämistäni rasvoista ja meikeistä on aavistuksen huono omatunto kun tiedostan mitä kaikkea niissäkin on - luomumeikkeihin en vain valitettavasti ole vielä ihan päässyt sisälle)Botox ja muut täyteaineet ovat olleet pitkään ihmisten käytössämutta vähitellen alkaa levitä kauneusihanne ja käsitysettä kauneus on viime kädessä omissa käsissäsi. Uskon että luonnollisuus tulee olemaan tulevaisuuden trendiMyös tässä ulkonäköasiassaAikaisemmin olen kirjoittanut samasta aiheesta ravitsemuksen näkökulmasta ja toki sivunnut aihetta myös ulkonäön näkökulmastaJokainen nainen haluaa varmasti vahvistaa ihonsa kollageenia tai ylipäätään näyttää mahdollisimman hyvältä pitkäänEtenkin jos siihen on olemassa luonnollinen keinoYhtä lailla oikeat ruuat ja riittävä vedenjuonti tukevat tätä "kauneutta sisältä ulospäin" -lähtökohtaa.

Kuitenkin enemmän asiaa pohdittuani (ennen kuin olin saanut edes käsiini vielä Marjan "Method Putkisto luonnollinen kasvoklinkikka" -kirjaa) liittyy kasvojen lihaksistoon niin paljon muitakin asioitakuten vaikka purentaongelmien vähentäminen ja ihan pään asennon parantaminen ja sitä kautta koko kropan asennon parantaminenAiemmin postailin aiheesta mihin kasvoklinikassa keskitytäänYksi asia mihin uskon myös saavani täällä parannustaon äänen tuottoLaulutunneillakin taannoin käyneenä huomasin miten vaikea oli avata suu ihan auki ja oikeasti käyttää kumpaakin puolta leuoista että äänentuotto on mahdollisimman helppoa ja että se menee oikeinEipä sen puoleenlaulutunnit saivat jo aikoja sitten jäädä tämän kaiken muun hässäkän keskellämutta ääntähän mä käytän päivittäin jatkuvasti kun vedän tunteja ja ohjaan asiakkaitaJa laulan mä ihan omaksi huvikseni autossa ja joskus Sing Starilla.

AnneMarja ja Elina


Reilun kolmetuntisen kurssin aikana keskusteltiin ja tehtiin harjoitteita Marja Putkiston ja Anne Hirvosen johdollaVaikealtahan tämäkin tuntui jossain määrin alussamutta tietyt jutut aukenivat ja Marjan opettaessa Anne ja Elina oikaisivat ja korjasivat aina asentoja ja liikkeitä mikä oli tosi hyvä. Yllättävän vaikeaa on laittaa itsensä peliin ja välillä väännellä naamaa niin hassuihin asentoihinettä en tiennyt itkeäkö vai nauraa! Mahtavaa se oli siltija raskasta samalla! Vaikka ei uskoisi! Kasvoissa ja kropassa tuntui ihanalle tunnin jälkeenHymykin irtosi kuvaan mukavasti kun kasvolihakset oli saaneet hyvää jumppaaJa kyllähän tän upean naisen kanssa samassa kuvassa nyt hymy irtoaa ihan ilman kasvojumppaakinOli ihan mahtava aamupäivä ja Marjan kanssa jatketaan viikon kuluttua harjoituksia!
Kiitos Marjalle ja Malmin Studion omistajalle Annelle päivän koulutuksesta!
Sekä vielä Malmin toiselle ohjaajalle Tuijalle ja meidän kouluttaja/koordinaattorillemme Elinalle tästä mukavasta sunnuntai aamupäivästä! 

Kasvokoulu -kirja lähti kurssilta mukaan ja siihen on tarkoitus perehtyä pikimmiten ja aloittaa kasvoharjoitteet pian itsenäisesti ja käydä myös Malmilla kasvokoulutunnilla (sisältyi tähän kurssiin)Nyt fiilistelen kirjojen ja muun opiskelumateriaalin sekä ensi viikon Method Putkisto treenien kanssa Töölössä vielä keskiviikkonaSitten viikonloppuna pääsen kolmeksi päiväksi Kisakallioon kouluttautumaan Marjan oppiin ihanien kurssikavereiden kanssa! Ja haluan ehdottomasti tehdä myös tuon Kasvoklinikka ohjaajan pätevyyden heti kun siihen vain löytyy sopiva väli!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti