Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.3.2014

Arjen luxusta ja alennuksia teille


Miten teidän perjantai mennyt? Mä heräsin jo kuuden jälkeen ja arvatkaa mitä,  siivosinKoko viikon oon ollut menossa aamusta iltaan ja kotihommat on jääneet vähiinOnneksi oli toinen "mummorytminen"ja siivous sujui mukavasti kaverin kanssa juorutessaSiitä lähdin sitten Ruoholahteen vetämään treenejä valmennettavallePostasin facebookiin tänään tarjouksen TRX -treeneistäJos haluat kokeilla tätä aivan mahtavaa treenimuotoa,  voit tehdä sen nyt maaliskuun ajan 10% alennuksella. Lue täältä mitä TRX harjoittelu on!


Ennen illan vikaa tuntia ehdin käydä asioillaSiivouskukkia oli pakko saada ja nää ihanat kukkaset hain taas InblomistaSiellä on ehdottomasti ihanimmat ja parhaimman laatuiset kukatSOFiNAH'sta hain tämän kauniin Erica Weinerin korun ja tytöt lupasivat teille lukijoille 10% alen verkkokaupan ostoksistaKäyttäkää ale-koodia SPRING14 ja saatte alennuksen (myös Uudenmaankadun liikkeestä)Sitten ehdin hakea vielä ystävälle tuparilahjan ja itselle ostin huonetuoksun kotiin.
Nyt on vietetty iltaa ja nautittu puhtaasta kodistaTein myös faceen tapahtuman Sports Ladyn Hyvinvointipäivästä toukokuussa TöölössäTästä pääsette tapahtuman sivuille. Muistakaa ilmoittautua ajoissa! Otan tapahtumaan 12 ensimmäistä ja muistakaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä blogialennus niin saatte -10% loppusummasta!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti