Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.3.2014

Method Putkistoa ja ruokapäiväkirjaa

Mukava päivä takana. Aamulla Sports Lady® -kuulatunnilla oli paljon hikistä porukkaa, kun vedettiin rankahko aamutreeni Aleksanterin Teatterilla. Kiitos kaikille loistavasta osallistumisesta taas! Tunnilta mä ajoin suoraan Töölöön Method Putkisto tunnille.
Tykkään tästä paikasta valtavasti. Tunnelma on lämmin ja kotoisa. Ihania ihmisiä! Ja on tottakai ihana treenata paikassa, jossa on kaunista. Sitten kun mulla on se oma paikka, haluan tällaisena estetikkona siitä mahdollisimman kauniin ja viihtyisän!

Tänään keskityttiin tunnilla niin lantioon ja poikittaiseen vatsalihakseen kuin siihenkin miten saadaan vyötärölinjaa pidenettyä ja avattua. Nelipäistä lannelihasta venytettiin ja avattiin rullalla. Tän tytön kroppa kiittää juuri näistä tehdyistä harjoituksista tänään. Kiitos sunnuntain core treenin ja muutenkin kahvakuulan, oli kylkiosasto melko juntturassa. Ai tää teki niin hyvää! Huomaan muutenkin viikko viikolta edistystä liikkuvuudessa ja venyvyydessä, vaikka harjoituksia Methodista viikkoon tulee vain yksi. Kunnianhimoinen tavoitteeni aloittaa kotona 30 päivän ohjelma ei ole vielä ottanut tulta alleen. Vielä. Kyllä sen aloitan heti kun ehdin :)
Kiitos Tealle taas huipusta tunnista. Ja kiitos Kaijalle kuvista, joita räpsittiin tunnin jälkeen muutama. Tunnilta suuntasin taas asiakkaalle ja päivä meni mukavasti treenattavien ja toisen kuulatunnin merkeissä. Nyt relataan loppuilta lapsen kanssa. Hyvä päivä ja hyvä mieli. Kyllä mä vaan tästä mun työstä tykkään NIIN paljon, vaikka välillä haikailenkin joskus sinne korkokenkien ja kauniiden vaatteiden ja siistin toimistoelämän perään. Tänään tuli taas lähdettyä aamulla ovesta ulos ilman meikin meikkiä ;) Aika natural meininki nykyään!


Päivän ruuat vielä kuvina

Aamiaisena mansikka smoothie. Kuva on eiliseltä iltapalalta, tein samanlaisen juoman mukaan tänään lasipulloon (ei ollut ihan näin glamöröösi siis). Mukaan lähti myös kahvia termosmukissa ja toinen lasipullollinen vettä. Tiistain aamutunnin vedän tyhjään vatsaan ja smoothie-aamiaisen nautin tunnin jälkeen, kun lähden sieltä eteenpäin. Nukun mieluummin mahdolliisimman pitkään kun tiistaisin on pari tuntia vedettävänä! Muina päivinä vältän tällaista aamiaisen autossa syömistä! Ruoka kannattaa syödä ihan rauhassa ja nauttia siitä!

Mansikka smoothie

100g mansikoita
1 mitta vaniljaprotskua
1 rkl chia siemeniä
Kookosvettä

Kannattaa muuten käyttää smoothien pohjana joko vettä tai kookosvettä jos olet linjoistasi tarka. Myös erilaiset teet (vihreä, rooibos, pakuri) sopivat hyvin. Kun teet smoothien mehuun (sokeria sokeria!) tai mantelimaitoon/kookosmaitoon/jugurttiin, saat extra-energiaa. Tulee hyvä ihan veteenkin!

Tästä aasinsiltana aiheeseen piilosokeri. Sitä on myös terveellisiksi mielletyissä pikapuuroissa, keitoissa, protskupatukoissa, mehuissa, salaatinkastikkeissa, jugurteissa.. Monessa valmisruuassa. Ja hedelmissä on sokeria, siksi ne eivät kuulu painonpudottajan ruokavalioon. Todella yllättävissä paikoissa löytyy sokeria. Kannattaa olla tarkkana jos sitä yrität karttaa!


Välipalaksi Bounce, joka on helppo (ja ihan liian pieni!!!) nauttia siirtyessä toiseen paikkaan taas. Oikea ruoka olisi parempi!

Lounaaksi kotona kukkakaalikeittoa ja raejuustoa. Keittoa kokkasin isomman satsin eilen. Jääkaappiin ja pakkaseen.


Päivällinen oli tänään loput eilen tekemästäni avocado/kesäkurpitsa -pastasta ja pakkasesta otin valmiiksi paistettua kanaa.


Ja iltapalaksi aion tehdä ekaa kertaa bataattilettujaRuuanlaittoon on mennyt tänään aika vähän aikaa. Olen pyöräyttänyt yhden smoothien ja lämmittänyt aiemmin tekemiäni ruokia. Joka päivä ei ehdi tai jaksa tehdä ruokaa. Tänään ei ollut kyse kummastakaan mutta on se mukava syödä kun ruoka on jo valmista! Lapsenkin ruuat tein eilen tälle päivälle! Ennakointia suosittelen myös kaikille teille muillekin. Iltapalaankaan ei paljon aikaa tuhraantunut ja näitä lettuja teen varmasti uudestaan monta kertaa! Laitan niistä kuvia ja reseptiä huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti