Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.3.2014

Summer memories - voita kortti kesän puistotunneille


Summer is coming ja "Kaivopuiston Kahvakuulakuningatar" is back! Jee! Laitettiin torstaina Sports Lady® nettisivuille tietoa kesän kuulatunneista puistoissa! Aloitan ne toukokuussaKaivarissa päästään aloittamaan jo kahdeksas päiväja Kumpulassa aloitetaan 25päiväSiihen asti kuulaillaan kylätilassa! Ja teen myös muita "puistokeikkoja" kun keräät ryhmän kasaan ja varaat tunnin minulta! Olisko teitä vaikka Vantaalla tai Espoossa jokin porukka joka haluaisitte treenata ulkona? Kyselyitä voi laittaa mulle meiliin hanna@sportslady.fi!

Kaivarin päivä ja klo aika on sama kuin viime kesänä eli torstaina klo 18.00Kokoonnutaaan taas siihen Kaivohuoneen eteen ennen kuuttaJa kuulia kulkee takakontissa mulla mukana jos sellaista et omistaeli voi lainata! Muutama torstai jää keväällä väliin kun on helatorstaita ja vappua ja muutamutta ilmoitan niistä aina sitten erikseen (ajattelin että on kuitenkin kivempi aloittaa ne nyt toukokuussa heti kuin vasta juhannuksen jälkeen!)Sports Lady® facea kannattaa seurata aina ilmoitusluontoisissa asioissa. Menkää tykkäämään sinne jos ette vielä ole! Kaivarissa ollaan taas siinä leikkipuiston viereisellä hiekkakentällä.

Kumpulan Intianpuistossa kuulaillaan sunnuntaisin hiekkakentällä niin ikäänViime vuonna tunnit oli Kumpulassa keskiviikkoisinmutta nyt Kylätilan tuntien ja logiikan (ja gallupin) mukaan sunnuntai oli parempi kaikilleHuom aloitamme tunnin kuitenkin klo 18.00 jo (Kylätilassahan aika on nyt 18.30).

Ihanaa kun tulee kesä ja ottakaahan taas koirat ja muksut ja miehet mukaan! Kaikki ovat tervetulleita! Molempien kenttien vieressä on myös leikkipuistotmissä jälkikasvu viihtyi loistavasti viime kesänäkinJa Kumpulan tunnin jälkeen on ihana käydä maauimalassa siinä vieressä pulahtamassa tunnin jälkeen! 

Lunasta korttisi 30maaliskuuta mennessä ja saat 20% alennuksenKertamaksun hinta on 10 euroa (eli voit käydä silloin kun sinulle sopii eikä tarvitse sitoutua) ja 10x kortti on 85 eurKortti on aina henkilökohtainen ja se on voimassa puistotunneilla elokuun loppuun astiTunnit siis jatkuvat aina sinne saakka.

Ja sitten arvotaan vielä kaikkien tähän postaukseen kommentoneiden kesken kymppikortti tunneille! Kirjoita kesämuistosi viime kesän kuulatunneilta kommenttiboxiin tai kerro miksi sinä haluaisit voittaa kortin itsellesiSuoritan arvonnan maaliskuun lopussa!


Kumpulassa - tummat pilvet mutta ei sada 
Kaivarissa aurinko oli enemmän sääntö kuin poikkeus 
varjopaikkoja löytyy myös ettei tarvitse paahtua auringossa


Kumpulan ihania naisia
Kaivarin ihanat ja reippaat naiset

lapsia ei saatu houkuteltua kuvaan - Kaivarissa iloista tunnelmaa


eka Kumpulan tunti oli jo huhtikuun lopussa 


ulkona saa heittää kuulaa 
ja huutaakin saa täysillä jos huvittaa - ihanaa!!!!

15 kommenttia:

 1. Ihanaa, että puistotunnit alkavat pian! Viime kesän Kumpulan tunnit oli ihan huippuja ja niihin oli aina mukava tulla! 10kortti hankintaan ellei onnetar suosi :)

  VastaaPoista
 2. Haluaisin voittaa 10x kortin kun en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Olen käynyt tunneillasi sisätiloissa Toimelan kautta ja nyt näköjään koko kesäkin menee kahvakuulailessa, yes!

  VastaaPoista
 4. Mielelläni lähtisin kokeilemaan kuulatuntejasi, kun viime kesänä tyydyin katselemaan vain blogisi houkuttelevia kuvia...:)

  -Sanski-

  VastaaPoista
 5. Taidan kokeilla onneani, jos tärppäis :) Kahvakuulaan en ole vielä kovinkaan tutustunut, noilla ulkotunneilla näyttää olevan ainakin hyvä meno! :)

  VastaaPoista
 6. Juu haluun 10krt kortin, Kumpulassa on kiva että lapsukaisella riittää puuhaa puistossa ja itse nautin kun saa samalla raitista ilmaa ja välillä voi saada pienen virkistävän sadekuuronkin päälle:)
  Sanna P.

  VastaaPoista
 7. Haluan kyllä tulla kokeilemaan, ulkona treenaaminen on ihanaa!

  VastaaPoista
 8. Viime kesänä ihania, hikisiä ja rankkoja tunteja! Ulkona jaksaa tsempata ja raataa hyvässä porukassa. Ehdottomasti tänäkin kesänä tultava porukkaan. 10kortti ei olisi siis pahitteeksi. ;)

  VastaaPoista
 9. Toukokuuta odotellen :) Viime kesän positiiviset, mutta hikiset tunnit Kaivarissa veivät mukanaan!

  VastaaPoista
 10. Kuulatunti aurinkoisessa Kaivarissa kuulostaa ihanalle! Terv.ingrid

  VastaaPoista
 11. Saamme esikoisemme toukokuun alussa, joten odotan kyllä innolla tunteja Kumpulassa. Mukava päästä taas ryhmäliikuntatunneille ja, mikä sen parempaa kuin liikkua ulkona raittiissa ilmassa :)

  VastaaPoista
 12. Kaivarissa viime kesänä ensikosketus kahvakuulailuun! Yksin ei puurtaminen luonnistu, joten motivoivaa valmentajaa ja treenikavereita tarvitaan :)

  VastaaPoista
 13. Todella, todella, todellakin aion palata kahvailemaan Inkkariin ja ehkäpä useammin Kaivariinkin kunhan toi hermopinne raukeaa... Oli todella upeeta kahvailla viime kesänä ulkona ja sai ihan toisenlaisen draivin kuin sisällä ;)

  VastaaPoista
 14. Viime kesänä Kaivarissa treenasin ensimmäistä kertaa ulkoilmassa. Jälkikäteen voi ihmetellä, miksen ole tajunnut tehdä sitä koskaan aikaisemmin. Talven on jaksanut pakertaa sisätiloissa, kun on pitänyt mielessä viime kesän tehokkaat tunnit ja ihanat ilmat. Toivottavasti aurinko paistaa ensi kesänäkin Kaivariin.
  T.Mari

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille ihanista viesteistä! Onnetar suosi kortin arvonnassa Anu Kurrosta! Paljon onnea!

  Mäkin täällä lasken päiviä milloin aletaan ulkona heilua kuulan kanssa! Jee!

  VastaaPoista