Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.3.2014

Asioita joita pitäisi opettaa kaikille jotka aloittavat liikkumisen


Aamulla soi kello taas 6.15 ja menin tekemään aamuaerobista salilleTänään ois ollut tietty ihana ilma kävellä ulkonakinmutta tulipa nyt oltua sisälläHalusin suunnitella rauhassa huomisia tunteja ja se onnistuu paremmin cross trainerissa kuin metsän epätasaisella maastolla (vaikka aamukävelyä metsässä arvostan enemmän!)Päivän aikana en ehtisi ajatusta huomisille töille uhrataja sitten iltapäivästä en haluaisi työasioita ajatella kun oli mun pikkuista jo niin ikäväSalilta sitten aamupalalle ja aloitettiin päivä taas yhdeksältä.

Kisakallion "Saarisali" on tullut tän rupeaman aikana tutuksi. Täällä me on kouluttauduttu viimeiset kolme päivää. Ihania ihmisiä ja seuraavat koulutuspäivät on kuukauden kuluttua. Mutta tiedättekö miten paljon olen saanut työkaluja oman ydintuen "kuntouttamiseen" ja selkokielellä sanottuna niiden syvien lihasten vahvistamiseen? Tai siis työkaluja jokaisen ihmisen kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan ja parempaan oloon! Jo nyt! Sellaisia juttuja mistä en ikinä ole kuullutkaan ja suorastaan ne kuullessani tuli pieni "suuttumus" miksei näitä opeteta heti jokaiselle ihmiselle joka alkaa liikkua!!! Asioita joiden ansioista se "selkä ei mene kun harjaat hampaita tai tyhjennät tiskikonetta" vaikka miten paljon olisitkin treenannut! Eikö oo ihmeellistä? Mutta viikonlopun aikana se tarkkuus millä käytännössä käydään nyt läpi ihmisen kroppaa ja lihaksia! Ja koko se ajatus niin supertarkalla tasolla on jotain mitä ei kukaan ole koskaan osannut näin tarkasti näyttää ja kertoaIkinä! Miten opin löytämään vaikka tänään vaikka ne vinot vatsalihakset ihan ilman mitään "heilumista"! Tai sain aha elämyksen siitä miten mahdollistaa keinot siihen että se selkä "ei vain mene"!! Käsittämättömän hämmentävää! 

Ja voin kertoaettä näistä jutuista olisi niin paljon apua ihan joka lajin harrastajalleEsimerkiksi lauantaina näytetunnilla olleet jalkapalloiljatytöt olivat niin käsittämätön esimerkki siitämiten huippu-urheilija voin olla niin jumissa? Kuinka ne potkut pitenisivät ja askel kulkisi kun voimantuotto tämän metodin kautta lisääntyisiMun asiakkaille on luvassa niin mahtavia juttuja tän myötä!!! 

Jo tämän viikonlopun jälkeen on itselle paljon annettavaaja ihana miten mun asiakkaat on tämän viikonlopun jälkeen mua "pommittaneet" näillä jutuillaja että saan alkaa heillekin tuomaan näitä oppeja sitä mukaa kun niitä itselle tulee! Tästä tulee mahtava vuosi! Suuri kiitos vielä erikseen kaiken opetuksen lisäksi Marjalle ja Annelle vielä näihin mun "ongelma-asioihin" perehtymisestäja siinä minua eteenpäin neuvomisesta. Jos sanotaan että frustraation kautta alkaa oppiminenniin mun kohdalla ei voi puhua ihan frustraatiosta vaan mielettömästä hämmennyksestä ja halusta opetella tämän mahtava metodi.

Saarisali
Ihanat meidän kurssilaiset (niistä monesta otetusta kuvasta tässä oli suurimmalla osalla silmät auki eli pahoittelut siitä kenellä ne ovat tässä kiinni) ja iso kiitos Annelle kuvista
Koulutuksen lisäksi isoja juttuja meneillään Sports Ladyn kanssaja ajatus on suunnattava jo vahvasti jo sinne tulevaisuuteen. Ja niinhän se aina meneekin. Tässäkin olen saanut ulkopuolista apuajossa joku muu on ekspertti ja minä en niinkään! Myös ulkopuolista mentorointia viisailta ja kultaisilta ihmisiltä! Tekisi mieli sanoaettä en malta odottaa mitä kaikkea huippua on luvassa jo vaikka vuoden kuluttua. Toisaalta olen oppinut elämään hetkessä ja nautin varmasti kaikesta tästä! Elämässä tulee aina olemaan jotain mitä odottaamutta ihanaa on suunnittelusta huolimatta elää hetkessä. Ja nää MP tyypit on niitä ihania uusia ihmisiäjoihin mulla on ollut kunnia tutustua tämänkin viikonlopun aikana vielä enemmän. Tulevia kollegoita ja yhteistyökumppaneita. Ennen kaikkea aivan ihania tyyppejä! Kiitos kaikille näistä kivoista ja antoisista koulutuspäivistä! Ja Jutalle ja Piialle vielä halit ihanasta kämppis seurasta! Ensi kerralla mennään isoon Villaan yöksi koko porukka! Ollaan kuulemma ensimmäinen ryhmä näistä 11 Method Putkisto Pilates opiskelija-jengistäjotka ottavat yhteismajoituksenTän porukan kanssa on kyllä NIIN hyvä meininki! Huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti