Sports Lady®

Sports Lady®

16.3.2014

Päivä 2 Kisakalliossa - käytännön harjoitteita ja salia

Eilen tuli tosi paljon tiukkaa tietoa, mitä Marja meille päivän aikana kertoi. Päivän jälkeen oli tosi rentouttava ja mukava ilta opiskelukavereiden kanssa. Täyttä nollaamista, mukavaa yhdessäoloa ja paljon naurua. Hyvin nukuttu yö päälle, ja käsittämätöntä miten eilen vielä vaikealta tuntuneet asiat alkoivat vähitellen jäsentyä. Tänään tuntui levänneeltä ja selkeältä. Ja homma jatkui!


Aamu aloitettiin siitä ajatuksesta, että aivot eivät pysty käsittelemään lihaksia, mutta esimerkiksi välimatkoja, suuntaa, linjoja, pisteitä ja muotoja ne pystyvät käsittelemään. Tähän ja moneen muuhun asiaan paneuduttiin ajatuksen kanssa ja käytännönharjoittein. Käytiin läpi keskuslinjaa, tukipisteitä ja sitä kuinka liikumme. Kuvissa harjoitellaan Piian kanssa tukivoimapisteiden ja keskuslinjan hahmottamista. Selkärangan vatsapuolen hahmottamista haettiin myös.



Mä olen niin innoissani tästä kaikesta. Kaikki on vielä niin uutta ja tiedonjano on valtava. Metodi on aivan huikea, ja se mitä voin tulevaisuudessa tarjota asiakkailleni (ja itselleni kehonhuollollisesti) on jotain aivan mahtavaa. Method Putkisto onkin Suomen johtava ja kansainvälinen brändi kehonhallinnan alalla. Eikä suotta!



Iltapäivällä käytiin seuraamassa taas edellisen kurssin näytetuntia MP Pilateksesta purjehtijoille. Ja kurssipäivän jälkeen käytiin vielä salilla yhdessä osan kanssa!



Sports Lady® Kuntoremonttiin on vielä 2 paikkaa Startti -ryhmään ja 1 paikka jatkoryhmään! Ilmoittaudu vielä ehdit! Uudet ryhmät alkavat maanantaina 24 maaliskuuta Ruoholahden Motivuksessa.

Ja maaliskuun loppuun asti saat kesän puistotuntien 10x kortista -20% alennuksenTilaukset hanna@sportslady.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti