Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.3.2014

Arvontaa
Otetaanpa tänään vähän arvontaa! Jonkun verran on kevät flunssaa liikkeeellä ja ajattelin arpoa teille tämän loistavan valmisteen avuksi!

AllicinMax on 100 % stabiloitua allisiinia. Allisiini taas on valkosipulin tehoaine. Luonnon oma antibiootti, jolla on antibioottien hyvät puolet mutta ei mikään huonoista puolista. AllicinMaxin avulla paranee nopeasti flunssasta.

Kun tuore valkosipuli leikataan tai murskataan, rikkipitoinen yhdiste alliini altistuu allinaasi-entsyymille, minkä seurauksen syntyy erilaisia alliinin rikkipitoisia johdannaisia. Ensimmäiseksi syntyy allisiinia. Valitettavasti tuoreesta valkosipulista muodostuva allisiini on hyvin epävakaa yhdiste ja muuttuu nopeasti muunlaisiksi rikkiä sisältäviksi yhdisteiksi eli tiosulfinaateiksi. 

Allisiini on valkosipulin tärkein ainesosa, joka suurelta osin on vastuussa valkosipulin terapeuttisista vaikutuksista. AllicinMax-jauhe on erittäin tiivistetyssä muodossa. Jotta samanlaisia vaikutuksia saataisiin aikaan syömällä tuoretta tai keitettyä valkosipulia, niitä tulisi nauttia erittäin suuria määriä. Muut valkosipulivalmisteet eivät sisällä allisiinia merkittäviä määriä. Muiden valmisteiden kohdalla luotetaan siihen, että keho itse muodostaa allisiinia kun tabletti tai kapseli on nielty. Valkosipuliöljy-tuotteet valmistetaan tislaamalla tuoretta valkosipulia, muodostuva öljy laimennetaan ja kapseloidaan. Tämä prosessi tuhoaa suurimman osan allisiinista. Muutamat valkosipulivalmisteet voivat tuottaa elimistössä pieniä määriä allisiinia, mutta allisiinin muodostus on täysin riippuvainen mahahappojen määrästä ja allisiinin muodostuminen voi kestää useita tunteja. AllicinMaxTM valmisteen ei tarvitse muuttua allisiiniksi, koska se on jo allisiinia. Kun AllicinMax-jauhe tulee mahalaukkuun, se liukenee välittömästi ja imeytyy verenkiertoon muuttuen lopulta lukuisiksi 1allisiinin johdannaisiksi. AllisinMaxTM-valmisteen allisiinille mahan hapan sisältö on vain hyödyksi, kun taas monissa muissa valmisteissa mahahapot voivat estää yhdisteen vaikutukset. 

Itse käytän aina tätä jos olen vähän flunssaan päin menossakaan ja se auttaa. Antibiotteja tai lääkkeitä en ole ottanut varmaan pariin vuoteen enää! Mahdollinen flunssa selättyy muilla konstein!

Kirjoita siis kommenttiboxiin viesti ja jos haluat niin olisi kiva kuulla mitkä ovat teidän vinkkinne jos flunssa alkaa yllättää! Arvonta suoritetaan perjantaina!12 kommenttia:

 1. Äidin mustaherukkamehu on oma paras keino flunssaa vastaan :)

  krheiska(a)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Avannossa käynti pari kertaa viikossa pitää flunssan loitolla.
  lyyli65@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tomaatit valkosipulinpalasilla. Tomaatti vaimentaa mukavasti valkosipulin vahvaa makua.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Jos mahdollista niin lepo. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Paljon nestettä ja runsaasti c-vitamiinia :)
  kari.lahkola@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Itse otan tehokäyttöön C-vitamiinin, kun flunssanpoikanen yrittää tulla kylään. Aivan laittoman suuria yliannostuksia c-vitamiinia ja mahdollisesti inkivääriä ruuan seassa :)

  VastaaPoista
 7. kyllä se lepo ja mustaherukkamehu on parasta :).

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Paljon vitamiineja, lepoa, lämmintä teetä ja marjoja. :) elinaeronen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kokeilempa uudestaan :) Eli c-vitamiinia ja avantoa täällä :)

  hannemarika78@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnetar suosi Karia ja voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti :) Kiitos kaikille hyvistä kommenteista! Ja kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 11. Suosittelen juomaan aloe-veraa, itse olen käyttänyt sitä kolme vuotta ja flunssassa olen ollut yhden kerran. Tätä ennen sairastelin useita kertoja vuodessa. ..ja ei en ole mikään jälleenmyyjä ;)

  VastaaPoista