Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.3.2014

Sailor Stripes & Selfie postaus
aamulla kotoa lähdössä
Päivä on mennyt rennosti ja mukavastiMentiin ensin SOFiNAHiin ja pakko taas hehkuttaa tätä ihanaa putiikkiaNiin kauniita vaatteita ja tytöt tekee myös meikkejäTänne mä aina menen kun tarvitsen jotain päälle pantavaa tai meikin johonkin tiettyyn juttuunon se sitten (kahvakuula)kuvausta tai juhlaaHeiltä löytyy myös aina takuuvarmasti ihanaa vaatetta tilaisuuteen kuin tilaisuuteenja tykkään tosi paljon myös meikeistäjoita tytöt ovat mulle loihtineetKiitos Annika tänpäiväisestä meikistä! Kiva olla pitkästä aikaa laitetun näköinenkun arki on sitä t-paita/trikoo settiä aina! Pitäisi varmaan enemmän itsekin arkena panostaa?

Tän postauksen stig p'n valkoinen raitapaita on myös SOFiNAH Shopistakuten myös aamun postauksen Bat collegeMä oon kaksi raitapaitaa käyttänyt jo ihan loppuun ja tästä uudesta tulee taatusti yksi mun luottovaatteistaRaitapaita on aina tyylikäs ja siinä näyttää mun mielestä niin hyvältä ja fressiltä. stig p'n puseroissa on vielä erinomainen hinta/laatu -suhde! Sopii myös pian lähestyvän Pariisin reissun teemaan <3


pusero stig p ja meikki SOFINAH Shop

Meikin jälkeen mentiin naapuriin Great Cut Studioon Birgitallejoka leikkasi ja laittoi lapsen tukanTuli tosi hyvä taasKiitos ihana! Sieltä mentiin Töölöön perhekuvaukseen. "Voitin" kuvauksen messuilta ja siihen sisältyy yksi potretti muistoksi päivästäTekisi kyllä mieli ottaa vähän isompaakin kuvaa/kuviamikä tietysti tässä taka-ajatuksena onkin. Mutta siis hyvä kuvaamo ja tuli hienoja kuvia. Mutta kyllä on sitten lopullisilla tuotoksilla hintaakin! Huh! Joka tapauksessa ois se perhekuva tänä keväänä taas otettu! Viikon päästä käydään valkkaamassa lempparikuvat! Kuvauksen jälkeen otettiin Ulla-täti kyytiin ja tultiin meille viettämään lauantai-iltaaNo piti sitten vielä tässä myöhemmin räpsiä itsestään näitä kuviakun oli kerran nätti meikki ja kaikkeaHuulipunakin on uusiHankin perjantaina Stockaltakun Laura oli promoamassa Lancomen uutuusihanuuksia sielläKiitos loistoväristä kuuluu hänelle. Huulipunan valinta on tosi hankalaa aina ja harvoin siinä itse onnistunTykkään tästä väristä tosi paljonNyt on paljon kaikkea ihanaa kevätuuttaEnemmän kuin rentouttava päiväKiitos kaikille ihanille ihmisille siitä tänään!

Before and after the make up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti