Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.3.2014

Maanantain ulkotreeniä ja Sports Lady® Kuntoremonttia




Uutisissa lupailtiin jo takatalvea ja varmaan aika moni oln päässyt jo kevätfiilikseenMä ainakin oon! Sais se kevät ja kesä jo tulla! Maanantain "treeni" oli ulkona liikkumistaKävelyä tasaisella ja metsässä ja kallioille kiipeämistäJa muutaman ojentaja- ja penkkipunnerruksenkin teinja niiden lisäksi vähän hyppyjä penkin yli puolelta toiselle! 







Lapsi meni eilen isälleen ja mulla on nyt koko viikko aikaa tehdä kaikkeaToisin sanoenheh töitäJoka ilta oon yhdeksään asti töissä ja sitten viikonoppuna on luvassa Kisakalliossa koulutusta kolme päivää putkeenTiukka viikko tulossaAuringosta oli ihana nauttia ansaitusti eilen aamupäivällä ja sen vuoksi halusin liikkua/treenata mieluummin ulkonakun loppuviikosta ollaan sitten aika tiiviisti sisätiloissa.




Eilen illalla oli ensimmäisten Sports Lady® Kuntoremonttilaisten vika kerta ja kahden viikon kuluttua aloittaa uudet ryhmätNe ovat täyttyneet mukavastimutta vielä on pari paikkaa jos joku haluaa tulla mukaan (itse asiassa yksi paikka Jatkoryhmään ja kaksi Startti ryhmään)! Tammikuun Starttiryhmästä myös osa jatkaa Jatkoryhmässä ja se onkin oiva tapa treenata PT'n kanssa koko kevät ja pysyä hyvässä vauhdissa vielä ensimmäisen setin loputtuakinMotivuskorttilaisille ja Starttiryhmästä jatkoon meneville tulee sitten vielä alennuksia pakettiin! Kiitos tammikuun ryhmien ihanille naisille ja valtavasti tsemppiä myös jatkoon!

Täältä voit lukea lisää Sports Lady® Kuntoremontista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti