Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.3.2014

Kisakalliossa Method Putkistoa päivä 1


Terkkuja Kisakalliosta! Aamulla ajelin tänne ja tänään oli ensimmäinen koulutuspäivä! Nyt on vielä kaksi päivää jäljellä tiukkaa Method Putkisto ja MP Pilates settiäMarja pitää meille koko koulutusviikonlopun ja tänään oli aivan mahtava päiväMeillä on tosi kiva ryhmä! Aivan ihania tyyppejäTänään on käyty asioita teoriassa läpi ja päästiin iltapäivällä seuraamaan edellisen vuosikurssin näytetuntia jalkapalloilijanaisille Rantamakasiiniin kauniissa tilassa. Hyvä arvostella toisia pitämässä ensimmäistä näytetuntiaanja itse ollaan aivan pian samassa veneessä! Jee ja hui! Odotan sitä niin paljon! Ja vaikka odotan ihan hulluna sitäettä pääsen tätä loistavaa Methodia ohjaamaan kaikille mun ihanille vanhoille ja uusille asiakkailleniin kyllä mä tästä matkasta aion täysin rinnoin nauttia.
Päivän jälkeen käytiin kävelyllä osan porukan kanssaMä päätin jäädä tänne tällä kertaa yöksiOn mukava tutustua ihan rauhassa ihmisiin ja viettää vähän "laatuaikaa" myös itsensä kanssa ja olla vähän kuin minilomalla. Ja siis on meillä oikeesti ollut niin hauskaa! En muista milloin oisin nauranut näin paljon!
Illallista syötiin vielä yhdessä kävelyn jälkeen ja loppuilta on mennyt ihan rentoutuessa. Haettiin kämppiksen kanssa Lohjan ABC'n Punnitse ja Säästä -kaupasta vähän herkkuja ja ne maistuu nyt!


Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti