Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.3.2014

I love my home


Ihana olla kotona ja herätä kaikessa rauhassaViikonlopuissa parasta on juuri se kiireettömyysTänään on aikaa tehdä vähän rästissä olevia juttuja (veroilmoitus ja kaikkea muuta mukavaa jee)mutta aikaa myös olla ja rentoutuaSoitin Katjalle äsken naapuriin ja nyt lähdetään kävelylle.

Muutama aamupalakuva kuitenkin ensinJa eiliseltäkin smoothie kuvia. Itse asiassa tein eilen tuon smoothien ennen illan tuntiaja osa siitä jäi juomatta! Nyt se oli helppo kipata lasipurkista lasiin! 

Bongasin Paulinan luona aivan ihania paperisia pillejä eilenja niitä piti lähteä itsellekin hakemaanTykkään ottaa kuvia ja laittaa aina jotain uutta ja kivaa! Herttoniemessä on ihana pieni leipomiseen erikoistunut kauppa Bake and PartySieltä lähti mukaan ihania pillejä ja servettejäLapsen synttäritkin lähestyy ja vaikka niitä nyt kaverien kesken vietetään Hoplopissa niin kotona pidän kuitenkin kummeille ja sukulaisille juhlatNiitä silmällä pitäen täältä kivasta kaupasta löytyy vaikka mitä! Ja mä rakastan juhlia! Niitä on niin kiva järjestää kun saa koristella ja leipoa!

Lauantain smoothie

Avocadoa
Tuoretta pinaattia
2 sellerin vartta 
Omenasosetta
Mansikoita
Mustikoita
Suklaa Whey to Go -protskua Solgarilta
Kookosvettä

perjantain smoothie

sokeroimaton omenasose sopii hyvin smootheihin
ja loput smoothiesta jääkaappiin
lauantain aamupala 


2 kommenttia:

 1. Koti on paras paikka. <3
  Täälläkin parin viikon päästä juhlitaan nuorimmaisen 3v- synttäreitä, valmistelut ajatuksen asteella aloitettu! :)
  Kivaa viikonloppua!

  -Merja /hyvaaoloaetsimassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Heippa Merja! Niin se kyllä on <3 No teillä on aika samaan aikaan synttärit sitten siellä! Kivoja juhlia ja tsemppiä järjestelyihin ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista