Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.11.2013

Arvonnan voittajat ja upeita alennuksia
Suuri kiitos smoothie-arvontaan osallistumisesta ja upeista kommenteista kaikille! Ihania vinkkejä ja hienoja lempparismoothejaOnnetar suosi tällä kertaa kaikista näistä ihanista vastauksista seuraavia tyttöjä.


  1. Minna Oinaala
  2. Concrete on Silk
  3. Jenny

Laitatteko yhteystietonne minulle niin postitamme palkinnot! Super isot onnittelut halien keraja toki olisin halunnut nimetä teidät kaikki voittajiksiVoittajille lähtee seuraavat tuotteet (alla).
 
Jos onnetar ei sinua tänään suosinut niin alla olevista linkeistä pääset kuitenkin tilaamaan palkkareita mielettömään ale-hintaan 14,95 € (ovh 24,95 €)! Ja protskun saat yhtä edullisesti!

Palautusjuomat (treenin jälkeen)
Heraprotskut (smoothieen)
Ja sitten  marraskuun loppuun asti on meneillään Sports Ladyn kolme vee synttäriarvonta! Jos et vielä ole osallistunutniin tässä ohjeet! Siellä on jaossa 13 upeaa palkintoajotka näet edellisestä linkistä!

Teidän kommenttejanne on niin mukava lukeaja lupaan että jatkossa mitä tahansa tekstiä kommentoineille tulee randomisti jotain kivaa ylläriä! Kirjoittakaa ja kertokaa ja toivokaa! Mä olen oikeasti lukenut teidän kommentteja ihan tippa linssissä synttäriarvonnassa ja muutenkin niitä on aina niin ihana lukea <3 

1 kommentti:

  1. Kiitos ihanainen <3 Superhalit ja ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista