Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

3.11.2013

Kettlebell course today and some info


Hyvää sunnuntaita ihanat! 

Toivottavasti teillä oli hyvät Halloweenit! Mulla oli vähän rauhallisempaa ja pidin eilen tuparit vol 2 ihan kahden hengen juhlina. Saatiin asennettua makkarin lamppu ja Instagramista voit katsoa millaisen lampun hommasin ja mitä sitä tulikaan eilen syötyä illalliseksi. Haha! Tankkauksen puolelle taisi mennä eilinen! Tänään tuli sitten nukuttua vähän pidempäänYleensä herään viikonloppuisinkin aika aikaisinmutta tää teki hyvääValmistelin päivän kurssia ja söin myöhäisen aamupalan vasta 11 jälkeen. Faceen postasin tuon aamupuuron reseptin! 

Mulla oli tänään kahden tunnin kuulakurssi Aleksanterin Teatterillaja siellä käytiin läpi erilaisia tapoja treenatasekä useita liikkeitä kurssilaisten omaan liikepankkiin sekä tietysti tekniikkaa. Ja treenattiin niin että hiki tuli! Illan tunti on Kumpulassa ihan normaalisti tänään 18.30-19.30 päivän kurssista huolimatta! Ja nyt tässä tuntien välissä mulla on ollut ihan työpäiväOlen tehnyt muutaman ruokavalion asiakkaille ja hoitanut muita paperihommia! Sports Ladyn ravintovalmennukseen kuuluu aina ruokavaliojotta kaikki olisi asiakkaalle mahdollisimman helppoa!

Tällä hetkellä mulla ei ole kuin ne kaksi "yleistä" tuntia minne voi tulla treenaamaanToinen on tiistaina aamulla Aleksanterin Teatterilla ja toinen sunnuntai-iltaisin Kumpulan KylätilassaTäältä lisää infoa tunneista! Viikkoon mahtuu 7 tuntia kahvakuulaamutta viisi niistä on yrityksille ja Toimelan OpistolleTulee siis aika vastaan tässä tuntien pitämisessä.

Mutta sitten todella moni ottaa multa yksityistreenejä ja tapaan säännöllisesti asiakkaita niinettä vedän heille kuulatreenin ja osalle salitreeninKuulatreenit menen vetämään yleensä asiakkaille heidän kotiinsa ja joskus ollaan myös salilla. Ja sitten salilla voi käydä myös mun kanssa treenaamassa kertamaksullavaikka ei personal trainingiin päätyisikään. Tämä on edullisempi vaihtoehto siihenjos et halua koko pakettia vaan pelkät treenitTässä tapauksessa saat täydet tehot salitreenistäkun katson että tekniikka menee oikein. Säännölliset tai miksei silloin tällöinkin tapaamiset antavat mukavasti tsemppiä omaan tekemiseenja samalla tottakai tarkistetaan että teet oikein ja saat harjoittelusta maksimihyödyn. Täältä voit lukea lisää kertatreenistä!

Niin ja sitten Sports Lady kahvakuula DVD on aina yksi vaihtoehto kotitreeniin kaveriksiTäältä voit tilata itsellesi levyn!

Muistakaa muuten isänpäivä kamppiksen tarjous! Kuulatunneille 10x kortin voit lunastaa viikon ajan -25% alennuksella. Ja ensi viikon tunneille iskät ilmaiseksiTilaukset korteista hanna@sportslady.fi ja kuulaa voi isukit kysyä myös lainaksi jos omaa ei oleKatsotaan saanko mä mun iskän houkuteltua tunnille myös ensi viikolla?

Hi sweeties! I hope everyone had a creepy and scary Halloween nightFor me it was quite a peaceful night at homeI woke up today quite lateIt's so cool to just sleep as long as you want to! I had one kettlebell course today for my clients and in the evening I'll have my kettlebell class at KumpulaMuch love!

Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti