Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.11.2013

Take away yammy smoothie


Tänään tein aamulla mukaan päivän välipalaksi yhden mun lempparismootheistaTähän kansi vain päälle ja kylmäkallen kanssa kassiin mukaan.

 • 1 mitta Solgarin Whey to Go suklaa protskua
 • 1 banaani
 • 1/2 rkl pakurijauhetta
 • pieni kippa jääpaloja
 • 1 dl vettä
 • 1 rkl kookosvesijauhetta5 kommenttia:

 1. Näin pitkään blogia seuranneena voin sanoa, että todella paljon ihanan laadukkaiat tekstejä ja kuvia todella usein. Katselen monta kertaa päivässä bloggeria onko uutta tekstiä tullut ja luen kyllä heti.

  Mutta oli mulla ihan asiaakin, nimittäin näistä smoothieista ja protkuista. Oisko mahdollista, että joskus kirjoitteilisit joitakin ohjeita, joihin ei tulisi mitään " ylimääräistä". Itse en nimittäin käytä minkäänlaisia protskujauheita tai mitään muutakaan ihmeellistä. Ja olisi todella kiva jos smoothieihin tuli "joka kodista löytyviä aineita ". Eli siis ihan perusaineita :)

  VastaaPoista
 2. Moi Tessa! Kiitos ja kiva kuulla! Ehkä sitä itse sokeutuu välillä näille "kaapin normiaineksille" kun itse yrittää vältellä maitotuotteita ja gluteenia ja omat kaapit pursuavat kaikkia ihania purkkeja!

  Ihan hyvä pointti juuri tuo ihan perusaineiden käyttäminen :) Yritän kehitellä myös jotain sellaista reseptiä. Ja tottahan se on että oikea ruoka on aina oikeaa ruokaa.

  VastaaPoista
 3. Hei. Tuo Tessan kommentti oli hyvä. Olen myöskin kaivannut ohjeita perusaineista. Käyn Hanna myöskin lähes päivittäin lukemassa blogiasi. Pipa

  VastaaPoista
 4. Sattuisiko sinulla Hanna tai jollaan muulla olla jotain linkkiä sivustoon, josta löytyisi ihan perussmoothieiden ohjeita ? :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Ihan "perussmoothit" voi tehdä joko marjoista ja/tai hedelmistä. Joukkoon voi nesteeksi laittaa vettä, kookosmaitoa, maitoa, mantelimaitoa. Maustaa voi vaniljalla ja kanelilla.

  Kuitenkin joka aterialla olisi hyvä nauttia jotain proteiinipitoista. Siksi suosittelen hankkimaan jonkin hyvälaatuisen proteiinijauheen. Sekaan voi myös laittaa maitorahkaa. Mutta koska itse en käytä maitotuotteita kuin joskus tosi harvoin, en myöskään sellaisia reseptejä tänne blogiin tule laittaneeksi :)

  Smoothieen laitan joka kerta protskua sekaan. Myös kaupan mehuja en suosittele käyttämään smootheissa. Ne sisältävät paljon sokeria ja lisäaineita. Terveellisiksi mielletyt mehut eivät sitä oikeastaan ole.

  Mutta jos joku lukija tietää sivun, mistä löytyy smootheja ilman "lisukkeita" niin linkatkaa vain tänne :)

  Hetki sitten postasinkin sen yhden "kaunistavan mehu/smoothien" reseptin. Se löytyy tunnisteista "reseptit" ja siinä oli vain oikeaa ruokaa raaka-aineena :)

  VastaaPoista