Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.11.2013

The inspiring Sea and thoughts about the creativity


Jokaisessa työssä tarvitaan luovuutta. Mä olen tiedostanut sen, että mun työhön kuuluu joskus olla "tekemättä mitään". Tai tehdä niitä asioita joista pidän. Se kuuluu työhön. Silloin saan ne parhaat ideat. Ymmärrän hyvin miksi viime vuosisadalla taiteilijat pakkasivat Helaingistä perheet mukaan ja suunnistivat maaseudun rauhaan, Tuusulan järven rannalle. Kaunis ja rauhallinen ympäristö on inspiroiva.

No missä parhaat ideat syntyvät? Mulle riitti esimerkiksi tänään seisoa Kaivopuiston rannassa viisi minuuttia ja katsoa, kuinka hohtava keltainen aurinko loisti meren horisontissa. Tumma vesi aaltoili ja laineet pärsikivät. Tuuli pyöritti hiuksia ja sormet olivat jäässä. Sain siitä niin hyvän mielen ja elin vain hetkessä. Jos mulla olisi oma talo meren rannalla joisin joka aamu kahvit ulkona ja katselisin ulapalle! Tästä hyvällä mielellä lähdin vetämään asiakkaalle treenit, olohuonekahvakuulaa.

Lempi paikat ja -asiat syntyvät mulla hyvinkin pienistä asioista. Riittää meri ja aurinko, ihan täällä kotona Suomessa. Raitis ilma, aaltojen äänet ja metsän hiljaisuus. Tästä aamun kokemuksesta inspiroituneena päätin lähteä aamupäivällä vielä kävelylle. Tunnin lenkin aikana sain niin monta mahtavaa ideaa, osa oli pakko kirjoittaa heti ylös.

Ensi vuodesta tulee upea, tiedän sen! Isoja ja hienoja juttuja on luvassa. Ja toki niitä pieniäkin. Ja pienestä asioista se onnellisuuskin syntyy. Ai ai kun mun tekisi jo mieli täälläkin niitä hehkuttaa mutta ei voi ihan vielä!


Ja katsokaa miten hienon kuulan vein asiakkaalle aamulla! Kyllä tällä kelpasi treenata ja hyvillä välineillä on merkitystä myös kahvakuulassa.

Kertatreenistä kirjoittelinkin viime torstaina blogissa ja faceen laitoin siitä tarjouksen! Mutta kertauksena ja koosteena vielä täälläkin foorumilla uudelleen

Kertatreeneissä käyn joko asiakkaan kotona tai sitten menemme salille (ja kesäaikaan olemme halutessa ulkona)Nämä ovat olleet hirmu suosittuja

Kun otat kertatreenejä vielä PT-paketin lisäksi niin silloin saat ne vielä paljon edullisemmin

Sports Ladyn sivuilta voit lukea lisää.

KertatreeniHelppo tapa aloittaa treenit sitoutumatta pitkiin ajanjaksoihin. Pari treenitapaamista kuukaudessa tekee ihmeitä ja joka viikkoisilla tapaamisilla edistyt ja kehityt vauhdilla. Kertatreenejä voit myös yhdistää kahvakuula- tai kuntosalivalmennuksiin sekä PT-paketteihin!

Hinta: 84 eur / tapaaminen

Tutustumistarjous uusille asiakkaille -30% alennus kertatreeneistä marraskuun loppuun asti!

Ihanaa ja aurinkoista päivää teille kaikille! Muistakaa elää välillä hetkessä ja iloita arjen pienistä asioista <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti