Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.11.2013

Saturday break at Spa and breakfast


Kohta starttaa auto pihasta ja käyn hakemassa Birgitan kyytiinMennään Långvikiin viettämään pyhäpäivääUlkoillaankäydään salilla ja kylvetään spa-osastollaKiva päivä tiedossa.

Aamiaisena tänään kaimani Hannan reseptiä hieman soveltaen tein KPLP'n eli KauraPuuronLasiPurkissaTää on myös loistava mukaan otettava eväsMä oon aiemminkin kirjoitellut mukaan otettavasta puurosta ja täältä löydät yhden tuorepuuron reseptinKannattaa muutenkin selailla blogin tunnisteita "Reseptit"Sitä mä itsekin välillä selaan ja etsin jotain kivaa ruokaa itselleni! Omatkin herkkukokkaukset aina unohtuu! 

KPLP


1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 rkl chia-siemeniä
2 munanvalkuaista
vähän suolaa

75g maitorahkaa
75g raejuustoa
sitruunan mehua
Solgarin vanilja Whey to Go protskua 1 rkl
Raastettua sitruunan kuorta

Keitä puuro ja chia-siemenet kattilassa ja lopuksi lisää valkuaiset reipaasti sekoittaen etteivät ne klimppiinny!

Blendaa sitruunakreemin ainekset sekaisin ja nostele puuroa ja kreemiä purkkiin kerroksittain! Koristele kaakaonibseillä tai marjoilla!

Huomiselle kahvakuulakurssille on vielä pari paikkaajos joku haluaa tulla! Täältä lisää infoa!


Mutta nyt menoksi! Ihanan aurinkoista pyhäinpäivää kaikille teille!Hi guys! Today I’m going to spend my day at Långvik Spa at Kirkkonummi!
Weather is so sunny and perfect! We are going to enjoy about the nature and after that some workout and spa! For breakfast I made some oatmeal with chia seeds and lemon creme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti