Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.11.2013

Kettlebell soccer mum

Haltonilla tänään tuntilaisia odotellessa
Hei ihanat! 

Onpa ollut sateinen päivä! Kannatti eilen varastoida auringonsäteitä! Tänään mä olen hiihtänyt koko päivän kumpparit jalassa tuolla kylilläpitänyt kolme kuulatuntia ja työpäivän jälkeen vielä toiminut fudismutsina ja hoitanut huollon pikku pelaajalle ennen peliä ja sen jälkeenSähköposteja kirjoittelin kentän laidalla ja ideoin yrityksen juttujaTiistait on näköjään "aika täysiä päiviä" ja blogia kirjoitellaan vasta iltamyöhään.

Tällä viikolla mulla on omien treenien kanssa vähän kevennetty viikkoKuulatunteja tulee se seitsemän tähänkin viikkoonmutta salitreenit oon jättänyt nyt tältä viikolta poisTuntuu siltäettä kroppa tätä kaipaa ja on ollut hyvä fiilisja polte päästä huhkimaan raudan pariin on taas ihan valtavaHeh tänään on tiistaiPaitsiettä huomenna pääsen ihanan ja supertaitavan Katin kanssa treenaamaanOi mahtavaa ja tätä on odotettu! Edellisestä kerrasta onkin jo kuukausiHuh miten aika vierähtää! Sitten olen aikatauluttanut tälle viikolle neljä kävelylenkkiä (vasta yksi niistä on tehty saa nähdä miten käy?)ja perjantaina menen Cross Fit tunnilleMenneillä viikoilla kuulatuntien lisäksi olen tehnyt vain salitreenit. Ehkä käynyt uimassa asiakkaan kanssamutta ei sitten juuri muuta.

Mutta nyt kone kiinni ja nukkumaanAamulla on ensimmäinen asiakas heti kahdeksan jälkeenTulossa mukava päivä! Kauniita unia <3

*****************************************************************

Hey hey! 

Tuesday is always the busy and hard day with my three kettlebell classes and my sons football trainingSo I have been training my clients all day long and after that my duty as a soccer mum calledThis week is "easy week"No gym workouts at all (except of tomorrow!)Just some walking and on Friday I'll go to a cross fit class. Jei! But there still is of course my seven classes of kettlebell! And tomorrow I'll go to the gym with Kati. This is something I have been waiting for! Yes yes! Sleep tight!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti