Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2013

Katin pakaratreeniä Hannalle


Eilen mä vihdoin pääsin treenaamaan taas Katin kanssaTöölö Gymillä treenattiinTehtiin pakaratreeniäja miten paljon siinä tulikaan mulle oivalluksia! Ja miten ne kankut nyt tuntuukaan! Tää on vaan niin parastaEttä joku katsoo kun teetJa antaa neuvot ja korjaa ja vahtiiEikä ihan kuka tahansa "joku" vaan upea Kati <3 Tehtiin yhden jalan kyykkyä ja sumokyykkyä Smithissäyhden jalan jalkaprässiäpotkuja taakse taljassa penkin päällä ja pakaroita vielä jumppapallon päälläKäytiin tekniikkaa läpi ja kyllä hikikin virtasi! 

Kati on mielettömän hyvä valmentajaja osaa kertoa niin hyvin miten ja missä treenin pitää tuntuaJa korjaakorjaakorjaaSen lisäksi meillä on vielä niin kivaa. Kiitos ihana!

Kati käy nykyään myös Helsingissä valmentamassa ja kannattaa kysyä löytyykö häneltä treeniaikoja! Treenin jälkeen otettiin salilta kyytiin toinen upea nainenAnnaKäytiin Ruoholahden Body Actionilla


Mulle piti katsoa treenivyötämutta sitä ei liikkeestä löytynytLaitoin sitten vielä sen illalla tilaukseen niiden verkkokaupasta ja nyt ois kova hinku saada se ja äkkiä!


naiset salilla ja laukut mukana as usual
Yesterday I was training with my beautiful friend Kati Alander Ifbb ProIt was so good workout and I'm so excited again about my training! Kati is so professional and I really like her coaching stylePlus she's so cool and fun and my dear friend <3

5 kommenttia:

 1. Voi kun olisi myös videopätkä liikkeistä.. Tässä vinkki siis tulevaisuuteen :) Tarkennatko tuota pallolla tehtävää liikettä?

  VastaaPoista
 2. Hei mä lupaan että seuraavista treeneistä tulee jotain videota myös! Ois pitänyt ottaa eilen! Mä oon nyt aktivoitunut tämän liikkuvan kuvan kanssa ja yritän viikottain laittaa treenivinkkejä videon muodossa!

  Pallon kanssa tehtävässä liikkeessä nosta jalkaa joko koukussa ja/tai suorana tai molempia kohti kattoa! Lantio pysyy rauhallisena ja paine on oltava koko ajan pakarassa! Liikkeessä kannattaa käyttää apuna myös nilkkapainoja! Voit tehdä 3-4 sarjaa ja toistoja paljon (tyyliin parikymmentäkin per jalka) kun painoa tässä ei ole käytetty apuna!

  Toivottavasti selvensi!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Ihanaa, että tulevaisuudessa on mahdollista nähdä pätkä videota! Minähän testaan jo tänään salilla tuon palloliikkeen.

  Nimittäin on haastavaa keksiä jalkatreeniä polvivaivaiselle.. Prässit ja kyykyt ovat vielä saavuttamattomissa, mutta tavoite on niitäkin pystyä tekemään tulevaisuudessa. Kuntoutumisessa kun on tärkeää saada reisilihakset kuntoon. Otan siis innolla tämän uuden liikkeen vastaan!

  VastaaPoista
 4. Koitan kuvata heti kun mahdollista! Pumppaavia kyykkyjä voi myös tehdä kahvakuulan tai muun lisäpainon kanssa! Laitan vaikka niistäkin jotain infoa ja kuvaa kun vaan kerkeilen! Hyviä treenejä sulle ja tosi paljon tsemppiä kuntoutumiseen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis! Olet ihana :) Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista