Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.11.2013

Nordic Walking and Raw Desserts tomorrow


Loistavaa maanantaita! Mä olen ollut täydessä työn touhussaja sormet on syyhynneet päästä kirjoittelemaan tänne blogiin taas kaikkeaOn ollut paljon kaikkea paperihommaa ja ihania asiakkaitaJa sitten olen ensi vuodelle valmistelemassa kaikkea kivaaTeille taas jotain uuttaja sitten mulle myös jotain uutta! Tammikuussa alan laajentaa osaamistani ja aloitan opiskelun työn ohella aivan uuteen juttuunVähitellen mennään kohti unelmiaSiitä sitten tuonnempana lisääKatsotaan nyt hyväksytäänkö mut tähän kyseiseen opinahjoon ensinja hehkutellaan sitten siitä lisää! Mutta intona ollaan taas! 

Paloheinässä kävin päivällä tekemässä mäkitreeniäja eipä ois uskonut että on marraskuu! Sauvakävely suoralla on aina hyvä juttumutta kun lähtee pinkomaan näitä mäkiä niin johan saa sykkeet nousemaanKoko kroppa saa kyytiä ylämäessäkun harppoo pitkin asekelin ja auttaa käsilläParhaimmillaan mulla tais reilun tunnin lenkin aikana käydä sykkeet jossain 180 tietämillä ja keskisyke oli 144Energiatasot oli kohdillaan viikonlopun tankkailun jälkeen ja oli mukava mennä mäkiä! Sitten vaan suksilla tähän Paloheinän mäkeen talvellaSiinä onkin kiipeämistä! Menkää mäkeen sauvojen kanssaSuosittelen! 
Iltapäivällä mä kävin tekemässä vielä olkapää/ojentaja treenin salilla ja huomenna on ohjelmassa omassa treenissä jalkojaJa sitten tietysti niitä kivoja töitä! 

Huomenna alkavalle Raakaherkut kurssille mahtuu vielä mattimyöhäisiä eli ehdit vielä ilmoittautuaHuomisella kurssilla opetellaan valmistamaan terveellistä raakasuklaata ja parin viikon kuluttua tehdään erilaisia smootheja ja sitten vikalla kerralla kakkuja.  

Tässä postausta viime kurssilta! Ja täältä voit lukea kurssilaisen arvostelun kakkukurssistaYhden kerran hinta on 30 eur ja kaikki kolme kertaa 75 eur! Eli voit osallistua vaikka vain Smoothiet -kurssiin tai Suklaaseen huomenna.

Ilmoittautumiset hanna@sportslady.fi.


Hi guys! It's almost impossible to believe that it's November! No snow at all and the grass is greenI made today a nordic walking workout at PaloheinäLot's of climbing and it was so cool. My average heart rate was something like 144 during 1 hour and 15 minutes workout! In the afternoon I went to the gymFor next year I'm planning everything exciting for you and also for meI'm going to start to study something newSo excited about that!

xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti