Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.11.2013

TRX koulutuksessa

Terkkuja Vierumäeltä :) Ajettiin aamulla Helsingistä Vierumäelle Heidin kanssa. Tänään oli TRX ryhmäohjaaja koulutus ja päivä vedettiin englanniksi. Kouluttajana meillä oli Latviasta Kaspar Ozolins. Kurssilaisia meitä oli yhteensä vain viisi, joten päivästä tuli tosi intensiivinen.Tekstiilikaksoset ja asuja ei oltu sovittu etukäteen :) Haha! Helsingin tytöt.


Ryhmäkuva ja "the funny one". Meillä oli kiva porukka. Kaspar oli loistava kouluttaja ja hyvä tilannekomiikka kruunasi paketin.Sitten pari videota. Parissa videossa TRX high row ja low row. Säädä hihna lyhyimpään asentoon. Saat vaikeusastetta liikkeeseen mitä enemmän menet lattian tasoisesti. Helpoin liike on lähes pystyasennossa.TRX Crunch

Säädä hihnat alempaan keskiasentoon. Nouse lankkuasentoon ja tuo polvia rintaa kohti. Nosta takapuoli ylös.

Päivän koulutusanti oli oikein hyvä. Liikkeiden lisäksi käytiin läpi tuntien vetämistä ja niiden suunnittelua. Ja treenattiin ja treenattiin. Huomiseen lähdetään hyvillä mielin. Silloin luvassa yksilön ohjausta ja suomeksi. Ilta relataan ja käydään syömässä.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Tuttuja liikkeitä :) TRX on kyllä loistava keksintö ja esimerkiksi kotitreenaukseen erinomainen. Olin itse aika onnekas kun saliharjoittelun aloittaessani opastajana oli PT joka oli käynyt TRX-ohjaajakoulutuksen ja mm. veti TRX-ryhmäliikuntatunteja. Toivottavasti niitä on tulossa enemmän ja useammille saleille.

    VastaaPoista
  2. TRX on aivan huippu! Mulle myös PT'nä kun käyn paljon asiakkaiden kotona treenauttamassa heitä! Ja omaa treeniä varmasti varmasti tulee tehtyä tällä joskus myös! Täältä sai hyvää liikepankkia ja ohjeita tekniikkaan vaikka muutman vuoden olen itsekseni tehnyt tällä!

    Parin viikon kuluttua aion ottaa myös reissuun nämä mukaan! Laitan palmuun kiinni ja koitan miten onnistuu siellä!

    VastaaPoista