Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.11.2013

Tuulettelua tulevista opinnoista

Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko upeasti käyntiin. Mä olen täällä aivan mielettömän hyvällä päällä :) :) Tänään sain tiedon, että minut on hyväksytty Method Putkisto ja MP Pilates ohjaajakoulutukseen. Täällä mä nyt tuulettelen! Ihan mahtavaa! Onnea minä!

Ensikosketus lajiin tapahtui vuonna 2000, kun kävin Method Putkisto Pilateksen alkeiskurssin. Tällöin olin toipumassa välilevyn pullistumasta ja harjoittelumuoto oli minulle enemmän kuin täydellinen! Sittemmin mua on aina omassa ohjaustyössä kiinnostanut oikea tekniikka ja turvallinen treenaaminen
Sports Ladyn kahvakuulatunneilla jokaista korjataan yksilöllisestija varmasti sen takia mulla käy kaiken ikäisiä ihmisiä tunneillaTreenaaminen on turvallista! Kahvakuula on mahtava lajimutta välillä kuulee niitä kauhutarinoita. Isoissa kuntokeskuksissa tunneilla ihmisiä on paljon ja ohjaajalla ei ole aikaa perehtyä jokaiseen oppilaaseen yksilöinäEikä se ole edes ryhmäliikuntatuntien tapakaanMutta mun tapa se ehdottomasti on!

Mua kiehtoo aivan äärettömästi liike ja liikkeen rakentaminen! Juuri siksiettä treenaaminen olisi mahdollisimman mukavaa ja turvalllista”Olet yhtä vahva kuin selkärankasi heikoin nikama.” Tämä on konkretisoitunut myös itselle omien selkävaivojen kauttaEn ole ainoa suomalainen joka niistä kärsiiOlen pitkään etsinyt ja miettinyt jotain kehonhuollon menetelmääjoka palvelisi juuri minun tarpeitani mutta ennen kaikkea asiakkaideni tarpeita.


Voi mieletöntä miten innoissani mä tästä kaikesta olen! Tässä metodissa hienoa on se kuinka se antaa mahdollisuudet kehittymiseen tilanteissa, joissa tuntuu, että "maksimi" on saavutettu. Ja on hienoa päästä kehittämään itseään niin pedagogisestikin kuin kehonhuollollisesti! Lauantaina juttelin vielä puhelimessa Marja Putkiston kanssa ja tuntuu todella mahtavalta päästä hänen oppiinsa! Koulutus alkaa tammikuussa ja lähiopetuspäivät ovat viikonloppuisin joten pystyn tekemään hyvin tätä työn ohessa!

Method Putkisto on valittu yhdeksi Suomen kansainvälisistä menestystuotteista (Design 2012). Marja Putkisto on valittu vuonna 2011 Ison-Britannian viiden parhaan kehonhallinnan asiantuntijan joukkoon (Harper’s Bazaar –lehti, UK). Method Putkistoa käyttävät niin aktiiviset liikunnanharrastajat kuin aloittelevat liikkujatkin. Method Putkisto Huippuliikkuja menetelmää taasen käyttävät monet tahot, mm. jääkiekkojoukkue Jokerit ja myös F1 Redbull Racing Team.


Viikonloppuna taas on luvassa koulutusta TRX:n tiimoilta. Tämä taas on vain viikonloppukurssi, mutta kuitenkin mahdollistaa kansainvälisen tason pätevyyden niin yksilö- kuin ryhmäohjaukseenkin. Koulutukset yhdistelevät teoriaa ja harjoituksia. Ja luvassa on opiskelun täyteinen ja urheilullinen viikonloppu aamusta iltaan. TRX harjoittelua olen käyttänyt tähän mennessä vain yksityisasiakkaideni ja omassa treeneissä. Mielenkiintoista päästä perehtymään lajiin myös ryhmäliikuntamuotona.

Mitä TRX on?

TRX-harjoittelu on yksi uusimmista ja tehokkaimmista treenimuodoista maailmassa. TRX on kevyt, kannettava harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen.

Tässä muutaman vuoden takaisia kuvia mitä löysin koneelta TRX treeneistä!


Mutta Vierumäeltä on luvassa sitten vähän uudempaa kuvaa ja postausta viikonlopun kurssilta! Ja myös noista Method Putkisto opinnoistani tulen täällä kirjoittelemaanKoulutus kestää vuoden. Jeeeee!

8 kommenttia:

 1. Onnea koulutukseen pääsystä :)tedocyc 152

  VastaaPoista
 2. Kiitos Heidi! Mä oon niin intona täällä!!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut koulutukseen Hanna!

  VastaaPoista
 4. Jippii, onnea! Kiva lukea sitten koulutuksista täältä :) ja trx <3 voi kuinka rakastankaan. Tänään taas tunnille :)ehkä jonain päivänä ostan ne kotiinkin.

  VastaaPoista
 5. Oi, onnittelut! TRX on kyllä niin tehokas ja kokonaisvaltainen treeni, salillani trx-tunteja on ollut jo ainakin parin vuoden ajan ja on tullut käytyä aina kun vaan aikatauluun sopii. :)

  VastaaPoista
 6. onnee koulutukseen. pilates on ihanaa! <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos tosi paljon! Niin on ja kaikki muu siihen liittyvä <3

  VastaaPoista