Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2013

Viikon vinkit ja video postauksen arvontaaOstin taas pitkästä aikaa Linum plus kuituvalmistetta. Lisäkuitua on hyvä käyttää (varsinkin jos vatsa ei kunnolla toimi) aamuin ja illoin. Ja muutenkin. Etenkin painoa pudotettaessa. Tällöin kuona-aineeet eivät jää pyörimään elimistöön ja näin hidasta painonhallintaa. Vaihtoehtoja on useita ja voit käyttää vaikka


  pellavansiemenrouhetta
  chia -siemeniä
  vehnäleseitä
  psylliumkuitua 
  ja lisäksi iHerb verkkokaupasta löytyy lukuisia hyviä luomulaatuisia valmisteita (Esim. Apple Fiber ja Tummy Fiber ainakin on hyviä)

Kuidun lähdettä on hyvä myös vaihdella vaikka vuoroviikoin, sillä elimistö adaptoituu jos käytät vain yhtä valmistetta. Jos tällä viikolla laitat aamupuuroon tai smoothieen pellavansiemenrouhetta, niin valitse ensi viikolla vaikka chia-siemenet.

No sitten toinen juttu ovat nuo Goodlife patukat. Ne eivät ole luomua, mutta ovat kyllä tosi hyviä ja edullisiakin vielä. Fitnesstukussa ne ovat tällä hetkellä myös tarjouksessa. Söin eilen ensimmäisen sellaisen välipalana ja täytyy myöntää että maku oli hyvä eikä maistunut "liisteriltä" niin kuin monet patukat.

Ja sitten! Suuri kiitos kommenteista viikon takaiseen kahvakuulatreeni videopostaukseen. Ja oli kiva kuulla että moni oli vielä tehnyt tän treenin videon mukaan. Tänään on tulossa uutta videota ja yritän ottaa joka keskiviikkoiseksi tavaksi laittaa teille tänne videon (ja toki useamminkin jos saan vain niitä tehtyä!). Sitä ei siis vielä ole kuvattu, mutta kun tulen aamun asiakkaalta niin kuvaan! Postaukseen kommentoineita haluan muistaa pienellä yllätyspalkinnolla ja Sports Lady kahvakuula DVD lähtee seuraaville kynäniekoille Mira Nordin, Kirsi Mokki sekä eilistä postausta anonyymisti kommentoinut Kata. 


Onnea voittajille ja kiitos vielä kaikille kommenteista! Laittakaahan teidän osoitteet niin postitan levyt!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa! Kiitos voitosta! Tuli kyllä kuin tilauksesta. Sunnuntaina sain tehokkaasti aikaseksi edellisen opastuksen johdolla vihdoinkin tehtyä kotitreenin. Vielä tiistaina tiesi tehneensä hyvän treenin :)
  Torstaina nähdään :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän postaukseen mutta kun en haulla löytänyt vastausta niin täältä pesee: Solgarin vanilijaprotsku kiinnostaisi, mistäköhän sitä saisi helpoiten ja edullisimmin hankittua? Entä onko muun merkkisiä proteiineja mitä suosittelet?

  VastaaPoista
 3. Huippua kuulla Kirsi! Mähän voin ottaa sen sulle torstaina tunnille! Nähdään ja kivaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Luontaistuotekaupat (Ruohonjuuri ja Life) jotka myyvät Solgarin tuotteita voivat tilata myös valikoimiinsa protskua (siinä ei ole mitään myyntierää joten he voivat tilata vaikka yhden purkin sinulle Solgarin tilausta tehdessään!) Kannattaa kysyä jos et kaupasta löydä!

  Juuri eilen mun yksi kurssilainen sanoi että Stockan lähellä jossain luontaistuoteliikkeessä tää protsku oli ollut vielä alennuksessa!

  VastaaPoista
 5. En voinut uskoa todeksi kun luin nimeni postauksessa! Nyt tuli taas uusi tsemppi treenaamiseen, on ollut vähän jäissä välillä...
  Laitan sinulle e-mailiä. Kiitos!!

  VastaaPoista