Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2013

Kahvakuulavideo vol 2 ja toivevideo pakaraliikkeestä

Tässä tulee toinen kotitreenivideo :) Otan joka keskiviikkoiseksi tavaksi julkaista täällä uuden treeninklipin.

Lopussa on myös pallon kanssa tehtävä pakaraliike, jota tehtiin Katin kanssa viime treeneissä. Kiitos tämän pätkän kuvausavusta Steffille! Sain sen vihdoin purkitettua oman treenin lomassa tänään! Sitä toivottiin viime viikolla!

Mutta tää kuulatreeni eroaa viime viikon setistä siten, että nyt tehdään kuusi liikettä putkeen ja sitten pidetään minuutin palautus. Kierroksia tehdään neljä. Lämmittele ennen treeniä hyvin. Heiluttele ja pyörittele käsiä ja jalkoja. Tee muutama etuheilautus ja vartalon ympäri pyöritys. Venyttele vähän.


Liike 1 askelkyykky taakse

Astu pitkä askel taakse ja tuo kuula sisäkautta jalan alta. Pidä polvi ja jalkaterä samaan suuntaan, keskivartalo tiukkana ja ylävartalo pystyssä.


Liike 2 etuheilautus ylös

Työnnä jaloista ja lantiosta kädet suoraksi ylös etuviistoon. Tiukka vatsa ja hyvä kontrolli käsiin ja keskivartaloon.


Liike 3 puolikas kasi ja vartalon kierto

Vie kuula toisen jalan ympäri. Pidä selkä suorana ja tue vatsa. Hyvä lapatuki. Nouse ylös ja tee nopea kierto sivulle. Kyynärpäät pysyy olkapäiden tasolla.


Liike 4 kulmasoutu lankussa

Lankkuasennossa tee kulmasoutu vuorokäsin. Keskivartalo tiukkana ja käsi kulkee läheltä kylkeä. Ylhäällä pieni pito ja hallittu lasku maahan. Tee vuorokäsin.


Liike 5 istumaannousu

Käy selinmakuulle. Kuula suorilla käsillä kohti kattoa. Nouse ylös, rutista ja palaa pyöreällä selällä hallitusti alas.


Liike 6

Hypyt kuulan päälle. Käytä keskivartaloa ja käsiä!


Sitten vihdoin tää pallon kanssa tehtävä pakaraliike, jota yksi teistä pyysi saada videolla. Tätä liikettä tehtiin Katin kanssa pakaroita treenatessa. Toistoja voi tehdä parikymmentä per jalka ja kolmeen-neljään kertaan. Laita lisäpaino jalkaan ja saat paremmat tehot treeniin! Välillä voit tehdä isoa liikerataa ja välillä jättää liikkeen pienemmäksi!


6 kommenttia:

 1. Kiitos ihana Hanna! Tätä täytyy kokeilla heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on minun puolellani :) Pistä viestiä miltä tuntui kun kokeilet!

   Poista
 2. Pitää ehdottomasti kokeilla tätäkin! Mitä eroa on muuten etu- ja takakyykyllä? Mihin lihaksiin ne vaikuttaa?

  VastaaPoista
 3. Kumpikin liike ottaa pakaraan ja etureiteen Taakse tehty askelkyykky on vähän helpompi ja siinä taas saa tuntumaa ehkä etureiteen enemmän kun askel jää vähän lyhyemmäksi!

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi hyvä juttusarja! Mulle riittäis harvemminkin kuin joka keskiviikko :) Tehdäänkö aina minuutti yhtä lajia? Terv.ingrid

  VastaaPoista