Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.11.2013

The morning glory


jättimukillinen pakurikahvia 

Loistavaa huomenta! 

Kello soi kuudelta ja kohta se on taas lähdettävä töihinJa kahvakuulaa olisi tiedossa asiakkaan olohuoneessa! Eilen mun ystävä heittiettä Sports Ladyn tavaramerkkinä on olohuonekahvakuulaNiin se melkein taitaa ollaItse on monet kerrat tullut kulutettua olohuoneen mattoa kuulan kanssaja nyt olen menossa asiakkaan kotiin vetämään hänelle samalla tavalla treenitJa miten monien kotona käyn näin vetämässä treenejä! Olohuonekahvakuulailussa on se hyvä puoliettä voit tehdä sitä joko paljain varpain tai villasukat jalassaItse suosin molempia! 

Tänään on myös toiseksi viimeiset Toimelan tunnit Snellun koulullaSinne kursseille pitää ilmoittautua uudelleen joulukuun 5päivä (Toimelan kautta)Syksyn kurssit menivät tunnissa täyteenHomma siis jatkuu samoin kuin syksylläkin! Torstaina on alkeet 17.00 -18.00 ja jatko 18.00-19.00 ja sitten perjantaina on alkeet 18.15-19.30Tällä perjantain tunnilla on extrapitkät venyttelyt! Sunnuntain Kumpulan tunnit ja tiistain Aleksanterin Teatterin tunnit jatkuvat aina joulua edeltävälle viikolle asti ja alkavat sitten jälleen tammikuun toisella viikolla! Myös lisää tunteja on tulossa ensi vuodelle! 

Eväs-smoothie ja aamuun pieni maistiainen
Aamulla tein vielä evääksi kassiin mukaanYlijäävän osan nautin samalla kun puuro valmistui.

banaani
jäitä
1 mitta vanilja protskua
2 dl kookosvettä
1 rkl chia siemeniä
1 tl mantelivoita


Aamiaisena oli tänään yksi ihan mun lemppariseteistä! Puuroa mehukeittoa ja raejuustoa (luomua kaikki). Ei mitään hifistelyämutta älyttömän hyvää pitkästä aikaa! 

2 kommenttia:

  1. Huomenia! :) Täytyisikin kokeilla tuota pakuria uudestaan. En tiedä miksi, mutta viimeks sitä kokeillessani iski nivelet kipeiksi ja turvoksiin. Toisaalta silloin elintavat ei ollu ihan kohdillaan, jos nyt olis parempi hetki kun reumaset nivelet voi muutenkin paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Huomenta :) Se on kyllä niin hyvää! Kannattaa koklata! Kivaa päivää sateesta huolimatta :)

    VastaaPoista