Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.11.2013

The rest of the food diary todayTässä sitä ollaanteatteriin lähdössäOlikin jo odotettu tätä iltaa! Hyvässä seurassa loistavaakin loistavampi näytelmäMieletön iltaTästä hehkutuksesta ei malta tulla loppuaenkä tässä nyt sen enempää Esitystalous 2'ta hehkutakaanSuosalon ja Korpelan oisin kyllä voinut ottaa pullossa mukaan kotiin. Ja tuli naurettua tänään niin paljonettä meikitkin varmasti levisi aivan täysinMenkää katsomaanAivan loistava! 

Mekko ja vyö S'NOBlaukku Mulberrysaappaat Rizzo
S'nob vaatteita myy Helsingissä ainakin Urban A
No mitäs sitä sitten väliajalla tulikaan tilattua? Fetapiirakkaa ja punaviiniä lasillinenNam! Normisti päivällinen olisi kai ollut jotain lounaan tyyppistämutta nyt oli poikkeus.


Kotona iltapalaksi omenaa ja peanut butteriaNam nam jälleenJa normisti tämäkin olisi ollut jotain muutamutta nyt teki mieli herkutella! 


Ihana ilta ja hyvillä fiiliksillä unten maille! Huomenna on pitkä päiväAamu kasilta alkaa ja ilta ysiltä loppuu! Mukaan saa pakata kaiken sporttivaatteista ja kaupungin kestävistä siviileistä aina uikkareihin asti! Hyvä että tuli nukuttua vähän varastoonkin? Mukava päivä kuitenkin tulossa! Paljon kaikkea kivaa!

Sleep well!

Xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti