Sports Lady®

Sports Lady®

1.11.2013

Sports Lady Birthday - Upeita palkintoja


Marraskuu on juhlakuukausi! Sports Lady täyttää kolme vuotta! 8 marraskuuta 2010 tein ensimmäisen postaukseni ja siitä lähtien blogia on tullut päivitettyä joka päivä.

Tässä kuussa juhlitaan kunnollaja haluan muistaa erityisesti teitä rakkaita lukijoita! Lahjat kuuluvat synttäreille olennaisena osana. Ja antamisen ilo on se paras ilo eli teidän tärkeiden lukijoiden kesken arvotaan nämä upeat palkinnot!

Mielettömän suuri kiitos upeille yhteistyökumppaneilleniMoni taho halusi lähteä mukaan Sports Ladyn synttärikekkereille lahjoittamalla palkintoja synttäriarvontaan. 

Ja mielettömän suuri kiitos teille että luette! Olen mielettömän onnellinen ja otettu siitä lukijamäärstäjonka blogi on kolmen vuoden taipaleensa aikana saanut.

Jaossa on yhteensä 13 upeaa palkintoa, joihin voit tutustua tarkemmin alle kootusta listasta. Arvontaan osallistut seuraavasti:
  1. Käy tykkäämässä Facebookissa Sports Ladysta osoitteessa https://www.facebook.com/pages/Sports-Lady/199207066761848
  2. Varmista, että Tykkää-kohdassa on täpättynä ”Näytä uutisissa”. Näin saat uutisvirtaasi tietoa  ajankohtaisista uutisista.
  3. Jätä sitten kommetti tälle sivulle. Kerro siinä milloin olet alkanut seurata blogia! Itse arvonta suoritetaan blogissa.
  4. Voittajien yhteydenotto tapahtuu sähköpostitse siihen osoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt Sports Lady blogin lukijaksi. 
  5. Rekisteröidyt lukijaksi oikeasta reunasta "Liity tähän sivustoon"! Voittajat julkaistaan myös Facebookissa blogin lisäksi.
  6. Osallistumisaikaa on marraskuun loppuun saakka.
Lahjapakkaus (arvo 60 eur)
Ella Bache
Kuntosaliohjelma ja ohjaus
Kati Alander Ifbb Pro
Hiusten leikkaus ja muodonmuutoskonsultointi
Birgitta Viksten / Great Cut Studio Iso Roobertinkatu

Tuotteita 50 eurolla
Ruohonjuuri

Lahjakortti 60 min hierontaan
Hieroja Seija Vuorijärvi
Ripsien ja kulmien kestovärjäys
Senses Skin Care Center Sanomatalossa
Lahjakortti 3 kpl á 50 eur
Cazoz verkkokauppa
Whey to Go proteiini
Solgar Nordic
Triangles kaulakoru á 69 eur
SOFINAH Shop


Suihkurusketus lahjakortti 3 kpl á 38 eur
Kauneushoitola C'mon Helsinki

Kirja
Tempur Finland
Italialaista luonnonkosmetiikkaa
Bottega Verde
kahvakuulavalmennus
Sports Lady

52 kommenttia:

  1. Kiitos arvonnasta ihana <3 Meitsi on heti kärppänä osallistumassa, ihania palkintoja! Olen ollut lukijasi jo pitkään, ainakin vuoden, varmaan ylikin. Olit silloin vielä Smoothie baarin vetäjänä :) Nyt on uudet tuulet ja toivotan Sinulle paljon kaikkea hyvää jatkossakin! Terkuin Minna

    VastaaPoista
  2. Onnea Hanna! On ollut ilo seurata blogiasi. Aloin lukea blogiasi, kun tutustuin sinuun tanssin merkeissä. Olet saanut sinulta apuja ja ohjausta, joista olen tosi kiitollinen. Onnea ja menestystä myös tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! :)
    Olen seurannut blogiasi hieman yli vuoden verran. Yksi mielenkiintoisimmista ja positiivisimmista seuraamistani blogeista! :) Jaksat aina olla pirteä ja kannustava - se saa hyvälle mielelle!
    Jatka samaa malliin! Kaikkea hyvää! :)
    -Kipa

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Onnittelut Hanna! Blogisi on aivan mahtava. Olen seurannut tätä jo 1,5 vuotta. Olet inspiraation lähde omaan elämään, kaiken positiivisuutesi ja tsemppaavuutesi ansiosta. Ihana saada lukea näin positiivisia ja mielenkiintoisia ajatuksia!

    -Sanni

    VastaaPoista
  6. Synttärionnittelut! Olen lukenut blogiasi siitä saakka kun sen löysin eli keväästä 2012. Ihanan motivoiva ja "aito" blogi!! :)

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea!
    Löysin blogisi viime keväänä ja siitä lähtien seurannut :) Kivoja innostavia juttu! Kiitos :)

    VastaaPoista
  8. Laura Tamminen1.11.2013 klo 8.38.00

    Vau, mitä palkintoja!
    Olen seuraillut blogiasi puolisentoista vuotta. Täältä saa aina mahtavaa inspiraatiota niin treeneihin kuin ravintoasioihin. Lisäksi ihailen valtavasti rohkeuttasi vaihtaa "turvallisesta" duunista unelmien ammattiisi.

    VastaaPoista
  9. Onnittelut blogille :-) Mun piti ihan tuolta blogiarkistosta etsiä, että millon oon lukemisen aloittanut ja taitaa olla elokuussa 2011 eli aika kauan!

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea!

    Aloin seurata blogiasi reilu vuosi sitten. Silloin pudottelin raskauskiloja ja blogisi on toiminut koko ajan yhtenä tsemppareistani. Olet mahtavan positiivinen tyyppi! Olen saanut blogista uutta intoa treenaamiseen sekä vinkkejä ruokavalioon. Arvostan myös rohkeuttasi, harvalla on uskallusta hypätä turvallisesta päivätyöstä yrittäjäksi. Minäkin olen yrittäjä, joten on ollut todella mielenkiintoista lukea uratarinaasi. Toivon Sports Ladylle kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  11. Onnea!
    Blogia olen seurannut muutaman kuukauden!
    Jatka samaan innostuneeseen ja innostavaan malliin! :) hyvää syksyä!!

    VastaaPoista
  12. Onnea Hanna! Kahvakuulan kautta tämän vuoden alkukesästä :)

    VastaaPoista
  13. Moikka Hanna ja paljon onnea 3-vuotiaalle! :) Nopsasti on tuokin aika vierähtänyt.

    Olen lukenut sun blogia jo heti ekasta postauksesta lähtien! ;)

    VastaaPoista
  14. Löysin blogisi muutama vuosi sitten, kun etsiskelin kahvakuulatreeneihin ohjelmia ja vinkkejä ja siitä lähtien olen seuraillut. :)

    Onnea blogin syntymäpäivistä! :)

    VastaaPoista
  15. olen vasta-alkaja blogisi seurannassa ,mutta sitten olenkin ahmien lukenut päivityksiäsi . onnittelut vielä synttäripäivän johdosta :) pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Aloin seurata blogiasi muutama vuosi sitten, kun ystäväni kävi valmennuksessasi. Saan täältä loistavia ohjeita terveyden ja hyvän kunnon ylläpitämiseen, ja vaikka olen hieman laiska blogien seuraaja, olen aina jaksanut seurata sinun blogiasi! Tsemppiä ja onnittelut 3-vuotiaalle blogille :)

    VastaaPoista
  18. en muista milloin, mutta aika vasta bloggerin kautta, Hyvät jatkot!Ja Onnea!

    VastaaPoista
  19. Moi!
    Vuosi sitten aloitin seuraamaan blogia ja olen tykännyt ihan hirveästi:)! Synttärionnea!

    VastaaPoista
  20. Onnea :) itse aloin seuraamaan blogia vasta viime keväänä ja päivittäin käyn katsomassa mitä uutta kivaa olet kirjoittanut.

    VastaaPoista
  21. Synttärionnea !
    Muutaman kuukauden olen vasta lukenut, Facebookista jonkun linkin kautta löysin blogisi ja ahkreasti on luettu. Pitäisi istahtaa joku ilta sohvalle ja lukea vanhojakin juttuja. Reseptisi on ihan parhaita :)

    VastaaPoista
  22. Onnea, Hanna ja ihana blogisi! Olen lukenut blogiasi viime vuoden kesästä saakka. Blogin löydettyäni aikaisemmat postaukset tulikin luettua kahdessa päivässä kotiterassilla rentoutuen ja inspiroituen. Keep up good work!

    VastaaPoista
  23. Onnea blogille ja ihanalle Hannalle : ) Olen lukenut blogia ainakin vuoden. Olet rohkea ja jaksava nainen, kaikkea hyvää sinulle : )!

    VastaaPoista
  24. Onnea vuosipäivänä!
    Olen aloittanut blogien lukemisen keväällä 2013 ja sinun blogi oli ensimmäinen ja sitä seuraan säännöllisesti. On mielenkiintoista lukea monipuolisia kirjoituksiasi jotka myös innoittavat ja ohjaavat terveelliseen elämäntapaan. Myös erilaisia elämäntapa vinkkejä olen poiminut sieltä mukaani.
    Kiitos Hanna!

    VastaaPoista
  25. Onneaonnea!! Täällä seurattu myös jo aika kauan!! Mukana arvonnassa:))

    VastaaPoista
  26. Ainakin vuoden olen lukeNut ja erityisesti tykkään ruokapostauksista! Terv ingrid

    VastaaPoista
  27. En edes muista koska olen aloittanut blogia lukemaan, mutta olen aina pitänyt siitä. Ihana ja hyväntuulinen blogi, joka innostaa muita! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  28. Ooooo mitä palkintoja olet onnistunut hankkimaan! Onnea muru! Teet hienoa ja tärkeää työtä!

    VastaaPoista
  29. Aloin seurata blogiasi muistaakseni noin 1,5 vuotta sitten. Sattumalta löysin sinut mutta koukkuun jäin koska postauksia tulee niin usein ja ovat mielenkiintoisia :)

    VastaaPoista
  30. Vuoden pari olen seurannut, onnea!

    VastaaPoista
  31. Olen löytänyt blogisi nyt syksyllä ja sinulla on "hyvä meininki" ja mielenkiintoisia kirjoituksia. Synttärionnea ja mukavaa jatkoa!

    VastaaPoista
  32. Yli vuoden olen seurannut ja facebookissa tiiviminkin! Mahtavia juttuja ja hyviä vinkkejä. Näistä tulee hyvälle mielelle aina.

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Onnittelut!

    jotten en pahasti valehtelisi niin sanon että noin vuoden verran olen seuraillut :). Määrätietoista ja selkeä sanaista tekstiä. Paljon energiaa saanut näistä postauksista itsekin! mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Paljon onnea blogille! En muista mistä aikanaan blogiin eksyin, mutta siitä taitaapi olla 1,5-2 vuotta!

    VastaaPoista
  35. Paljon Onnea!!! Löysin blogisi alkuvuodesta 2013 kun hain tietoa Personal Trainer koulutusvaihtoehdoista. Olit muistaakseni juuri päättänyt ryhtyä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Osin sinun innoittamansi valitsi Trainer4you:n ja tammikuussa valmistun sitten Pt:ksi :)Hienosti olet saanut homman rullammaan!Olet innostava ja inspiroiva esimerkki! - Salla

    VastaaPoista
  36. Onnea kolme-vuotiaalle blogille!
    Olen seurannut blogiasi kesästä asti. Kiva, että jaksat joka päivä kirjoittaa ja laittaa kuvia ja reseptejä :)

    VastaaPoista
  37. Onnea upealle blogille ja ihanalle positiivisuuden ja terveyden lähettiläälle Sports ladylle! Blogia olen sueraillut varmaan about pari vuotta, josta viimeisen vuoden vielä tarkemmin. Nykyään luen ihan kaikki postaukset. Monia vinkkejä ja juttuja kokeilen itsekin ja olet myös yhtenä innoittajana ollut omaan blogiini, jonka aloitin alokuussa. =)
    Kiitos sinulle ja oikein mahtavaa menoa jatkossakin. <3

    VastaaPoista
  38. Onnittelut!! Olen seurannut blogiasi muistaakseni kesästä lähtien. Olen linkittänyt sen myös omaan blogiini Pullantuoksuinen koti.
    Kiitos kivoista jutuista ja ihanista resepteistä!

    VastaaPoista
  39. Onnea kolmevuotiaalle! Etsin muutama viikko sitten omaksi inspiraatioksi blogeja hakusanalla "hyviä treeniblogeja" ja löysin ihanan blogisi! -Anne-

    VastaaPoista
  40. Oi..onhan herkkupalkintoja. Blogisi lukija olen ollut vasta alle kuukauden..mutta on kyllä mielenkiitontoinen ja aion pysyäkin lukijana. :)

    VastaaPoista
  41. Olen ollut lukijasi vasta parisen kuukautta. :) Blogisi antaa paljon motivaatiota :)

    VastaaPoista
  42. Mokkka Hanna!

    Löysin blogisi fb-sivustosi kautta tämän syksyn aikana ja innostuin niin paljon että päätin ilmoittautua kurssin ja leipoa kakkuja sinun kanssa the RAW way ;)

    VastaaPoista
  43. Aloin säännölliseksi seuraajaksi ja lukijaksi muutettuani Poriin n vuosi sitten.
    Pori on jo takanapäin, mutta rakkaus urheiluun ja terveyteen jatkuu ja sitä myöten myös blogisi seuraaminen :) Kiitos inspiroivasta blogista, jossa on terve näkökulma urheiluun ja syömiseen :)

    VastaaPoista
  44. muutaman kuukauden seuraillut , mutta koukuttunut :) paljon onnea 3 vuotiaalle ;)pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  45. Tarinasi on upea ja inspiroiva. Olen ollut mukana jo pitkään. En edes muista missä ja milloin törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran. Monet muutokset olen kuitenkin nähnyt. :)

    VastaaPoista
  46. Lukija 512 ilmoittautuu ja osallistuu ilomielin arvontoihin. Ja onneksi olkoon ja paljon vuosia lisää. Tuore lukija siis. :)

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Ihana asiapitoinen blogi ja kivoja kuvia :) Itse oon seurannut blogiasi vasta tästä syksystä, kun kuntokuurini pääsi valloilleen ja aloin muuttamaan elämätapojani kokonaisuudessaan terveellisempään suuntaan. Siinä vaiheessa tuli kuvioon myöskin blogit - ennen en lukenut niitä juuri ollenkaan :)

    VastaaPoista
  48. Olen seurannut sivujasi FB:ssa ainakin vuoden verran. Kivoja ja innostavia juttuja!

    VastaaPoista
  49. vuoden verran täällä ja facebookissa olen seurannut. mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Pitkään olen seurannut! Hyviä vinkkejä ja olen saanut uutta motivaatiota treenamiseen täältä. x_unrated(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Lämpimät synttärionnittelut, Hanna!

    Olen ollut rekisteröitymätön lukija jo pidempään, välillä aktiivisempi, välillä vähemmän aktiivisempi. Toisinaan siivoan blogilistalleni kertyneitä blogeja, mutta sinun sivullesi päädyn aina palaamaan uudelleen. Kirjoitat aidosti ja rehellisesti ja juttusi ovat kaikin puolin hyvän mielen juttuja. Lukijasi saavat blogistasi voimaa omaan päiväänsä - tuhannet kiitokset!

    :-)

    VastaaPoista
  52. En kyllä millään saa päähäni miten tai milloin blogin löysin. Joskus ehkä viime syksynä tai alkutalvesta?

    Aloin lukemaan, kun blogista löytyy niin paljon vinkkejä ja tuolleen enempi liikkuvan ihmisen arkea on muutenkin mielenkiintoista seurailla:)

    VastaaPoista