Sports Lady®

Sports Lady®

2.11.2013

Jacuzzi, Champagne & Marshmallows

Meillä oli tosi kiva päivä Birgitan kanssaKuvat kertovatkin paremmin kuin tuhat sanaaPerille päästessä käveltiin ja otettiin kuviaAurinko paistoi ja oli aivan mieletön ilma! Sitten salille ja salin jälkeen syömäänRuoassa oli todella maut kohdallaan ja maissikanasalaatti maistui niin hyvälleSitten me saatiin Spa'ssa aikaa kulumaan kohtuu hyvin

Långvikissa on kunnon kokoinen uima-allasjoten siinä pystyi uimaan matkaa hyvinSitten oli höyrysaunaa ja infrapunasaunaa sekä Amazon suihkutNiissä sai säätää itselle sopivimman ohjelman (rentouttavanvirkistävän tai palauttavan)Sitten makailtiin lämmitetyillä divaaneilla rentoutumisosastolla ja vaan relattiinAllasosastolla soi ihanan rauhallinen spa-musiikkiSellaista rauhallista taustamusaaSpa-lillunta lopetettiin jacuzziin ja poreissa istuessamme siemailtiin shampanjaa ja syötiin pikkupurtavaaJa vaahtokarkkejakin oliAah mikä ihana päivä ja nyt olo on täysin rentoutunutPako päiväksi arjesta luksukseen! SuosittelenLångvik on todella kiva paikka ja siellä pelaa palvelu! Rentoutuminen on takuuvarmaa täällä! 



ulkoilemaan lähdössä



ja Halloweenin kunniaksi piti olla jotain rekvisiittaa tietty 

tosi pitkä lenkki

tää pikkukaveri ulkoilutti itse itseään - mäyrikset on NIIN ihania




reippaana salilla 

ja sitten syömään - ilta-aikaan tää ravintola kyllä pääsee paremmin edukseen kaikkine valoineen ja kynttilöineen

takassa paloi tuli keskellä ravintolaa
nam nam nam

ja sitten Spa-osastolle 

2 kommenttia:

  1. Teetkö treeni- ja ruokavalio-ohjelmia? ja minkä hintaisia ne ovat?:)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Teen kyllä Ruokavalio on 60 euroa ja treeniohjelma esim. sali/kahvakuula -ohjelma ja siihen kaksi ohjauskertaa on 180 euroa.

    Voit laittaa minulle sähköpostia hanna@sportslady.fi ja kerron mielelläni lisää.

    Infoa löydät myös www.sportslady.fi.

    VastaaPoista